Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Josephine B, HotellsjefGeilo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. jan. 2019
Hei.

Så bra at dere ble tatt godt i mot.

Fint at du likte rommene våres og maten.

Håper på å se dere igjen.

0.0 km fra Geilo
Kjæledyr tillatt
Reception building
3.0 km fra Geilo
Gratis Wi-Fi
Geilo Hytter of Camping ligger 1853 meter fra Geilo Sentrum.  Vi har 13 hytter og tar i mot 26 bobiler/vogner og ca 15 telt.  Relativt nytt sanitæranlegg med dusj/wc, vaskerom og eget rom for do tømming.  Gratis WIFI på hele området.  Hele området har plen og asfalt.  9 vinterisolerte hytter med dusj/wc + 4 enkle hytter uten dusj/wc, men her er det mulig å benytte sanitæranlegget.  Hyttene kan forhåndsbestilles, plass til bobiler, vogner og telt kan kun bestilles på ankomstdagen.
2.7 km fra Geilo
Se flere hoteller i Geilo
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Utrolig god service! Kokken holdt middagserveringen gående en time ekstra pga at vi kom seint! Fantastisk god mat hele uka der kokken har daglig spurt oss om ønsker. Trivelige folk som jobber der og som gjærne slår av en hyggelig prat. Anbefales å ha oppholdet sitt her!

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 745linek
Josephine B, Hotellsjef på Geilo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Hei.

Bra at dere ble gode og mette og ble tatt godt vare på.

Håper å se dere igjen.

Anmeldt 16. oktober 2018

Føler man får lite i forhold til prisen. God seng. Koselig frokostområde. Gode vafler til frokosten. Mye bråk tidlig om morgenen: smelling med dører, banking på dører og prating. Når hotellet skryter av nyoppussa rom, så syns jeg de kunne ha tenkt på lydisolering av dører.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
Takk, AGV-Bergen
Josephine B, Hotel Manager på Geilo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Hei.

Så hyggelig å høre at du likte frokosten og sengene våres.

Vi pusser opp videre nå i høst, så vil vi også ta noen tiltak som vil hjelpe til på lydisoleringen.

Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Utrolig sympatisk og hyggelig betjening!
Flott sted å overnatte med hund. Hunder har adgang over alt utenom spisesalen.
Det eneste som trekker ned er noe moderniseringsbehov. Men alt i alt en mer enn godkjent overnattingsplass!

Takk, skogseid

Hei Kristoffer.

Så godt å høre at dere hadde et godt opphold her hos oss. Både to og firbeinte.

Kan gledelig fortelle at utover høsten vil det skje en del oppussing, så det er bare å følge med på facebook eller vår hjemmeside for oppdateringer.

Håper å se dere igjen.

Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Flott hotell med veldig hyggelig betjening. Men en ting manglet totalt - og det var merking av allergener både på middagsbuffet og frokostbuffeten. Dette trodde jeg var lovpålagt? Utover dette, var det et flott opphold og gode senger.

Reisetype: Reiste med venner
Takk, Mona A

Hei.

Så godt å høre at dere hadde et godt opphold her hos oss.

Vi har to typer allergimerking, det står skilt på hyllen over maten med allergiene til frokost og middag. Vi har også en egen bok med alle rettene vi serverer og deres allergier. Vi har et skilt når du kommer inn i restauranten, hvor det står at du kan spørre personalet vedr. allergier.
Skiltene står på hyllene over maten for å unngå søl på skiltene. Allergimerking er svært viktig for oss, vi tilpasser rettene for å lage de mest mulig allergivennlig og lager gjerne mat på forespørsel dersom dere har en spesiell kost eller diett.

Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Blid, hyggelig og observant betjening både i resepsjon, romservice og restaurant.

Bra rom, eneste minuset var at man fikk røyklukt inn på rommet pga gjester som røyka utenfor hoveddøren.

God og rikholdig frokostbuffet, middagsbuffeten var litt mer rotete da det kom nye retter fortløpende og det manglet merking av de ulike rettene. Tomat- og grønnsakssuppe stod sammen med brun saus i samme type beholder.

1  Takk, Rita F

Hei Meteline.

Tusen takk for din tilbakemelding.

Godt å høre at betjeningen var observante og tok vare på dere.
Sausene står fremfor retten de hører til og merkingen er på hyllen over, vi har satt dem der for å unngå søl på skiltene.

Vi har tatt det med personalet vedr. røyking ved utgangpartiet. og kommet med en løsning for de som røyker. Vi har satt opp skilt med røyking forbudt ved inngangspartiet, så dette skal ikke være et problem til neste gang.

Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake.