Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 130
Vis tilbud
Expedia.com
USD 100
Vis tilbud
Priceline
USD 137
Vis tilbud
Hotels.comUSD 100
FindHotelUSD 100
TravelocityUSD 100
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (205)
Filtrer anmeldelser
205 resultater
Vurdering fra reisende
74
66
42
16
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
74
66
42
16
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 205 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Helt greit
God frokost, enkelt rom med grei standard innredning.
Trekker ned for alminnelighet, lite plass på rommet og den totale opplevelsen.
Kunne vært hevet ved bedre luft og bedre plass på rommet. Virker litt gammelt, selv om tekstiler ol er freshet opp.
De som jobber der fremstår hyggelige, om noe tilbakeholdne.
Flekker på flisene på badet og noen mangler av lister og finish. Men helt greit til prisen.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 711maritk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juni 2021 via mobile enheter

Var her på gjennomreise og kjørte mc. Lett og få parkert nær hotellet. Hyggelig betjening og fint hotel. Restauranten var ikke åpen så vi gikk til sentrum. Ok rom ,stille, gode muligheter for og sitte og prate og fin innredning. Veldig bra frokost. Kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Kai T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. januar 2021

Rommet og badet var av grei størrelse, det var dog veldig lytt. Var for eksempel ikke vanskelig å høre at det var en barnefamilie som bodde på naborommet. Frokosten var grei, men middagen vil jeg ikke anbefale. Vi spiste hjort. Kjøttet var lunkent og helt rått i midten, rødvinssausen smakte ketsjup og grønnsakene var helt bløte. Det er også tydelig at kokken ikke har hørt om verken salt eller pepper. Det var heller ikke mulig å spørre om å få dette da servitøren virket helt uinteressert i oss gjestene. Ikke et eneste spørsmål om maten smakte. Renhold kan også forbedres da vi fant hår på vasken på badet når vi først kom til rommet.

Dato for oppholdet: januar 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ingeborgsv1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. januar 2021

Nøt et avslappende opphold på Geilo Hotell over nyttår med noen venner. Hotellet ligger sentralt, og er i gåavstand til skisenter (Det er også skibuss hvert 10.minutt for de som foretrekker det, eller heller vil stå i Vestlia enn Geilo-siden).
Sengene var veldig komfortable, og det var et stort pluss i min bok at man selv kunne regulere temperaturen på badet :) Rommet mitt hadde flott utsikt mot Vestlia skisenter.
De ansatte var både hyggelige og effektive, og jeg følte at covid ble tatt på alvor. Håndsprit var lett tilgjengelig over alt, og maske påbudt i alle felles-områder.

Hotellet byr på skikkelig god hotellfrokost, og middagene var alldeles nydelige.

Dette var mitt første besøk i Geilo, og jeg vil absolutt tilbake (både til hotellet og skisenteret).

Dato for oppholdet: desember 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, ders89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. oktober 2020

Helt greit hotell, hyggelig betjening. God frokost med mulighet til å ta med seg matpakke hvis man skulle på tur. Gode senger og grei størrelse på rom og bad. Hotellet mangler heis og ligger rett ved jernbanen, vårt tips er å be om rom med utsikt for da slipper en unna støy fra toget. Kort vei til sentrum og jernbanestasjonen. Det burde vært opplyst på hotellets hjemmeside og ved bestilling at restauranten er stengt og at det ikke er mulig for bespisning utover frokost. Veldig kaldt i oppholdsrommene og i peisestuen var det kun en sofagruppe så der var det lite sitteplasser.

Romtips: Be om rom med utsikt for å slippe støy fra jernbanen. Hotellet har ikke heis så be om rom i samme etasje som resepsjon ligger i 2 etg.
Dato for oppholdet: oktober 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Eli Kristin M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser