Med en restaurant som opererer i toppsjiktet prismessig hva mat angår, så kan man også forvente tilsvarende mat og service.
Maten var veldig god, men når ikke kelneren virker overhodet interessert i deg som gjest, og ikke engang gidder å presentere hva du får servert på fatet ditt, så faller dessverre karakteren tilsvarende.
Når man er de eneste betalende gjestene på hele restauranten synes jeg også det er merkelig at man må spørre etter vinkartet selv, og at etter at en av oss hadde bestilt dessert så «løp» kelneren avgårde uten å spørre hva jeg ville ha.
Jeg ser denne karakteristikken går igjen blant flere av anmelderne her, så kanskje det er på tide at eierne tar en titt på hva folk skriver her inne, og får skikk på serveringen.
Hadde servicen vært like god som maten, hadde jeg ikke hatt noe problem med å gitt full score, men ettersom denne var langt under forventningen kan jeg ikke gi mer enn 2/5 da dette ødela hele opplevelsen.