Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, elendig service”
Anmeldelse av Hallingstuene

Hallingstuene
Vurdert som nr. 1 av 24 Restauranter i Geilo
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Restaurant Hallingstuene, ligger midt i Geilo sentrum. Drives til dagelig av Frode Aga og kona Berit Kongsvik. Restauranten er innredet som tre gamle hallingstuer med peisvarme og rosemalte vegger. Her kan du få hallingkost, lokale spesialiteter og utsøkt a la carte. Hallingstuene har spesialisert seg på viltretter som rype, rein og hjort. Men har også en egen gourmet meny for det som skulle ønske det. Restauranten har også en godt oppfylt vinkjeller med over 900 forskjellige viner på vinkartet. Noe som har gjordt at de har fått en utmerkelse i det amerikanske vinmagasinet Winespectator. Velkommen til en smakfull opplevelse på Restaurant Hallingstuene.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Med en restaurant som opererer i toppsjiktet prismessig hva mat angår, så kan man også forvente tilsvarende mat og service.

Maten var veldig god, men når ikke kelneren virker overhodet interessert i deg som gjest, og ikke engang gidder å presentere hva du får servert på fatet ditt, så faller dessverre karakteren tilsvarende.

Når man er de eneste betalende gjestene på hele restauranten synes jeg også det er merkelig at man må spørre etter vinkartet selv, og at etter at en av oss hadde bestilt dessert så «løp» kelneren avgårde uten å spørre hva jeg ville ha.

Jeg ser denne karakteristikken går igjen blant flere av anmelderne her, så kanskje det er på tide at eierne tar en titt på hva folk skriver her inne, og får skikk på serveringen.

Hadde servicen vært like god som maten, hadde jeg ikke hatt noe problem med å gitt full score, men ettersom denne var langt under forventningen kan jeg ikke gi mer enn 2/5 da dette ødela hele opplevelsen.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 638tommyb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (313)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5963 av 313 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Forventningene var på topp ifm dette besøket. På papiret Geilo sin beste restaurant. Dessverre er det vanskelig og gi dette stedet toppkarakter, når service er «totalt» fraværende. Vi var to personer som spiste en 3 - retters 6/11-2018 ink vin/drikke til rett oppunder 2500,-. Vi var forøvrig de eneste besøkende denne kvelden.

Jeg vil trekke frem følgende punkter vedr service:
- Jeg måtte selv spørre om hva innholdet i maten var.
- Jeg måtte selv be om vinkart, mer drikke, dessert kart mm.
- Kelner virket uinteressert og var sjeldent innom bordet vårt.
- Vi fikk inntrykk av at vi helst ikke var ønsket denne dagen.
- Kelner, restaurant og miljø må være på topp, skal man kunne forvare priser på oppunder 400-500,- for en hovedrett.

Det som redder dette stedet er ene og alene matopplevelsen. Jeg gir maten 4/5 og service 2/5. Samlet score under tvil - 3/5.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, FredrikNorge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse i både mat og service. Sider fra Hardanger som velkomst, fjellørret til forrett, reinsdyrfilet til hovedrett og plommer fra Hardanger til dessert.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Sigbjørn Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2018

Ble møtt av et meget hyggelig vertskap på denne fine restauranen til Frode Aga. Vertskapet hadde høy kompetanse på råvarer og vin. Rettene var pent satt opp og det var mye mat både til forrett, hovedrett og dessert. Restauranten har et rikholdig vin kart og en spennende vinkjeller. I tillegg har de et bredt utvalg av lokale øl typer. Maten var sterkt preget av det Norske kjøkken. Det som trekker litt ned, var at vi måtte vente ganske lenge på maten.

Dato for besøk: september 2018
Takk, PST861
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

Alltid god service og nydelig mat. Anbefaler Hallingstuene når en vil kose seg med nydelig mat og drikke. Og de ansatte yter veldig god service.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Gudrun L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hallingstuene, så også på

 

Har du vært i Hallingstuene? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din