“Middag på Geilo i ferien”
Anmeldelse av Hallingstuene

Hallingstuene
Vurdert som nr. 1 av 35 Restauranter i Geilo
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Restaurant Hallingstuene, ligger midt i Geilo sentrum. Drives til dagelig av Frode Aga og kona Berit Kongsvik. Restauranten er innredet som tre gamle hallingstuer med peisvarme og rosemalte vegger. Her kan du få hallingkost, lokale spesialiteter og utsøkt a la carte. Hallingstuene har spesialisert seg på viltretter som rype, rein og hjort. Men har også en egen gourmet meny for det som skulle ønske det. Restauranten har også en godt oppfylt vinkjeller med over 900 forskjellige viner på vinkartet. Noe som har gjordt at de har fått en utmerkelse i det amerikanske vinmagasinet Winespectator. Velkommen til en smakfull opplevelse på Restaurant Hallingstuene.
Anmeldt 15. august 2020

Etter å ha lest gode anmeldelser så spaserte vi til sentrum for å spise middag. Vi ble ønsket velkommen men måtte vente en god stund før vi fikk bestilt.
Mannen min spiste biff som han ba om å få medium stekt. Denne var godt stekt, ikke antydning til rosa.
Jeg spiste lammeskank som for meg var noe annerledes laget enn jeg hadde forestilt meg. Men kjøttet var mørt og det smakte godt.
God vin og godt brød hadde de også.

Kommer gjerne igjen, men det ga ingen «wow» opplevelse.

2  Takk, Gørild L

Anmeldt 2. august 2020

Vi spiste snegler og rype. Begge retter med fantastisk smak og flott tilrettelagt. Dessert «flytende» marsipan. Veldig godt.
Bortsett fra en meget hyggelig ung dame som var meget oppmerksom, virket resten av personalet litt likegyldige med en stresset hovmester som mer løp enn gikk gjennom lokalene...
Spurte om et større glass til hvitvinen og fikk beskjed at de ikke fikk lov av «sjefen». Utrolig.
Vi kommer tilbake, for maten er meget bra.

Takk, yngvepe
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi valgte denne restauranten ut i fra beskrivelsen på TripAdvisor og at fjellørret stod på menyen. Pga. populariteten var det vanskeleg å få bord, men vi klarte å «smette» oss inn mellom to reservasjoner. Vi ble veldig skuffet: ørreten var middelmådig og tilbehøret lite spennende. Stod ikke i forhold til prisen. Vi hadde hver sin fjellørret-rett og denne bedømmelsen er kun knyttet til disse rettene.

3  Takk, hildeb740
Anmeldt 26. juli 2020

Som så ofte før, fikk vi en god middagsopplevelse på Hallingstuene. Servicen er også upåklagelig. Vi spiste grillet ørret, kalvestek og hjort. Alle var fornøyde. Og vinkjelleren er meget god. Det som slår en nå (har vært der mange ganger siden åpningen i 1989), er at lokalene begynner å virke litt slitne. Spesielt merker en dette nede på toalettene. Her trengs oppussing. Men, takk igjen for en god mat/service opplevelse.
Bernhard O. Iversen

1  Takk, bolle115
Anmeldt 25. juli 2020

Vi har opplevd det bedre før, men heier på dere! Denne gangen var dessverre ikke maten lagd med det lille ekstra vi forventet. En av kelnerne hadde det for travelt til å være hyggelig, rypen var for mye stekt, rødvinene for varme, tilbehøret var ikke veldig spennende til lammeskanken. Stå på - vi håper dere kommer dere opp igjen!

Takk, 827_ses

Reisende som så på Hallingstuene, så også på

Har du vært i Hallingstuene? Del dine erfaringer!