Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“MIDDELMÅDIG HALLINGSTUE”
Anmeldelse av Hallingstuene

Hallingstuene
Vurdert som nr. 1 av 24 Restauranter i Geilo
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Restaurant Hallingstuene, ligger midt i Geilo sentrum. Drives til dagelig av Frode Aga og kona Berit Kongsvik. Restauranten er innredet som tre gamle hallingstuer med peisvarme og rosemalte vegger. Her kan du få hallingkost, lokale spesialiteter og utsøkt a la carte. Hallingstuene har spesialisert seg på viltretter som rype, rein og hjort. Men har også en egen gourmet meny for det som skulle ønske det. Restauranten har også en godt oppfylt vinkjeller med over 900 forskjellige viner på vinkartet. Noe som har gjordt at de har fått en utmerkelse i det amerikanske vinmagasinet Winespectator. Velkommen til en smakfull opplevelse på Restaurant Hallingstuene.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Meny: tradisjonelle retter, lite informasjon om innhold. Grillet fjellørret med god smak, men den lå i en trist potetmos og litt smakløse grønnsaker (selv om kelneren sa det var poteter til). Kalv og lammeskank var ok, men ikke mer. Kelneren trakk helhetsinntrykket kraftig ned. Han nærmest slang ting på bordet, vinen skvulpet i glassene når han skjenket opp, og kaffekoppene ble nærmest sluppet ned på bordet. Alt gikk i en rasende fart, selv om det var god bemanning og flere ledige bord tidlig på kvelden. Lokalet var tett med dårlig ventilasjon. Alt i alt var dette en skuffelse i forhold til prisnivå.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 782KariC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (321)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 321 anmeldelser

Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Nok en fantastisk matopplevelse på Hallingstuene
Alt var topp fra vi ble mottatt og til kvelden ble avsluttet med en fantastisk eplekake med hjemmelaget is på verandaen
Vi kommer garantert tilbake
Hilsen Elisabeth og Trond

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, TrondS538
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Jeg og mannen min feiret bryllupsdag og ønsket en restaurant med en litt «wow»- følelse. Det fikk vi her! Maten og desserten var perfekt, servicen ypperlig og stemningen god. Hit kommer vi tilbake!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, MrsNorwai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020

Etter å ha lest gode anmeldelser så spaserte vi til sentrum for å spise middag. Vi ble ønsket velkommen men måtte vente en god stund før vi fikk bestilt.
Mannen min spiste biff som han ba om å få medium stekt. Denne var godt stekt, ikke antydning til rosa.
Jeg spiste lammeskank som for meg var noe annerledes laget enn jeg hadde forestilt meg. Men kjøttet var mørt og det smakte godt.
God vin og godt brød hadde de også.

Kommer gjerne igjen, men det ga ingen «wow» opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Goerild
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Vi spiste snegler og rype. Begge retter med fantastisk smak og flott tilrettelagt. Dessert «flytende» marsipan. Veldig godt.
Bortsett fra en meget hyggelig ung dame som var meget oppmerksom, virket resten av personalet litt likegyldige med en stresset hovmester som mer løp enn gikk gjennom lokalene...
Spurte om et større glass til hvitvinen og fikk beskjed at de ikke fikk lov av «sjefen». Utrolig.
Vi kommer tilbake, for maten er meget bra.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, yngvepe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hallingstuene, så også på

 

Har du vært i Hallingstuene? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din