Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat, men stressende stemning”
Anmeldelse av Hallingstuene

Hallingstuene
Vurdert som nr. 1 av 24 Restauranter i Geilo
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Restaurant Hallingstuene, ligger midt i Geilo sentrum. Drives til dagelig av Frode Aga og kona Berit Kongsvik. Restauranten er innredet som tre gamle hallingstuer med peisvarme og rosemalte vegger. Her kan du få hallingkost, lokale spesialiteter og utsøkt a la carte. Hallingstuene har spesialisert seg på viltretter som rype, rein og hjort. Men har også en egen gourmet meny for det som skulle ønske det. Restauranten har også en godt oppfylt vinkjeller med over 900 forskjellige viner på vinkartet. Noe som har gjordt at de har fått en utmerkelse i det amerikanske vinmagasinet Winespectator. Velkommen til en smakfull opplevelse på Restaurant Hallingstuene.
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Nydelig mat (med unntak av tilbehøret til skankekjøtt av lam, som lignet på frossen grønnsaksblanding). Opplevelsen ble likevel ødelagt av at servitørene virket veldig stresset, småløp rundt og slengte fra seg maten på bordet i forbifarten. Kaffen vi bestilte til desserten kom aldri,
og det var heller ingen servitører i nærheten så vi kunne etterlyse den. Hadde også satt pris på om bordet ble ryddet litt underveis, spesielt siden vi satt på et lite tomannsbord, tomme flasker/glass/brødkurv ble stående til vi dro derfra.

Dato for besøk: oktober 2020
3  Takk, thsksa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (321)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2630 av 321 anmeldelser

Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Maten og drikken var svært god!
Grunnen til at opplevelsen kun blir vurdert som gjennomsnittlig, er pga av manglende oppmerksomhet fra vår kelner.
Det var nok en hektisk fredagskveld, men kelneren skulle likevel ta seg tid til å høre hvordan kjøttet ble foretrukket stekt - og hvordan maten smakte ut i måltidet. Desserten kom lenge etter at kaffen var servert. Da vi etterlyste den, fikk vi til svar at det var så travelt.
Vi følte at vi nærmest var litt til bry, og det ødela matopplevelsen vår - dessverre.

Dato for besøk: september 2020
5  Takk, Janicke S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2020

Et utsøkt måltid, forretten falt på vilt vårruller og disse var helt nydelige med sine tilhørende sauser. Hovedrett reinsdyr, himmelsk rett og slett. Dessert lune molter m is, dette var en perfekt avsluttnig og her var det bær med is og ikke omvendt! Jeg er rett og slett utrolig fornøyd og god og mett. Verdt hver en krone. Hyggelig og ung betjening, vi fikk en lærling og han var veldig hyggelig og hadde satt seg inn i menyen. Terningkast seks.

Dato for besøk: september 2020
Takk, jeanheges
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

Vi bestilte en forrett på deling; vårrull av vilt. Vi angret på at vi ikke bestilte to! For den var helt fantastisk.
Til hovedrett hadde vi reinsdyrstek og pepperbiff. Vi var begge enige om at det var vanskelig å komme på noe som kunne matche dette. Og vi har spist MYE god mat.
Til dessert hadde vi lyst på rabarbrasuppe og hjemmelaget is med frukter, men de hadde ikke akkurat disse to rettene. Men de hadde lune multer med is, som smakte helt himmelsk, i tillegg til at det var mye bær.
Og lærlingen som serverte oss hadde lært sin lekse, han kunne forklare rettene så vi fikk vann i munnen. Synd att det ikke er mulig å gi 6 stjerner!

Dato for besøk: september 2020
Takk, oddkares
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Meny: tradisjonelle retter, lite informasjon om innhold. Grillet fjellørret med god smak, men den lå i en trist potetmos og litt smakløse grønnsaker (selv om kelneren sa det var poteter til). Kalv og lammeskank var ok, men ikke mer. Kelneren trakk helhetsinntrykket kraftig ned. Han nærmest slang ting på bordet, vinen skvulpet i glassene når han skjenket opp, og kaffekoppene ble nærmest sluppet ned på bordet. Alt gikk i en rasende fart, selv om det var god bemanning og flere ledige bord tidlig på kvelden. Lokalet var tett med dårlig ventilasjon. Alt i alt var dette en skuffelse i forhold til prisnivå.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 782KariC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hallingstuene, så også på

 

Har du vært i Hallingstuene? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din