“Fortreffelig matopplevelse”

Hallingstuene
Vurdert som nr. 1 av 35 Restauranter i Geilo
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Restaurant Hallingstuene, ligger midt i Geilo sentrum. Drives til dagelig av Frode Aga og kona Berit Kongsvik. Restauranten er innredet som tre gamle hallingstuer med peisvarme og rosemalte vegger. Her kan du få hallingkost, lokale spesialiteter og utsøkt a la carte. Hallingstuene har spesialisert seg på viltretter som rype, rein og hjort. Men har også en egen gourmet meny for det som skulle ønske det. Restauranten har også en godt oppfylt vinkjeller med over 900 forskjellige viner på vinkartet. Noe som har gjordt at de har fått en utmerkelse i det amerikanske vinmagasinet Winespectator. Velkommen til en smakfull opplevelse på Restaurant Hallingstuene.
Anmeldt 25. august 2022

Vår gruppe på 12 spiste en enestående treretters middag til fullt akseptabel pris. Utsøkte smaker og super betjening. Så hvis du forviller deg så langt opp i Hallingdalen, må dette stedet oppleves.
Jon

Dato for besøk: august 2022
Takk, J8141KGjon_

Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Eg åt reinsdyrfilet medium minus. Eg vart sitjande i undring over kor møyrt kjøttet var. I tillegg var smaken på kjøtt og tilbehør så gode at eg opplevde den sjeldne kjensla av at dette måltidet aldri måtte ta slutt. Eit pluss i boka for ekstra saus på bordet, og for fyrste gong åt eg litt av sausen med skei til slutt.
Vennlig og oppmerksomt personale.
Eg kjem att ved fyrste høve

Takk, 387_yvindl
Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Vi droppa innom denne restauranten på vei gjennom Geilo, og vi ble ikke skuffet. Kalve- og reinsdyrfileten var ekstremt møre med nydelig smak, og hadde nydelig tilbehør. Stort pluss for at vi fikk ekstra saus på bordet. Herligheten ble avsluttet med sjokoladefondan med deilig hjemmelagett vaniljeis. Flott service!

Takk, Reidun68
Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Vi var 3 voksne som ankom Geilo på kvelden etter en lengre biltur. Anbefalt spisested fra lokale var Hallingstuene. Vi spiste Håndmat, mandelpotetsuppe og grillet fjellørret til forrett og indrefilet av kalv, reinsdyrfilet og hjortefilet til hovedrett. Det var fantastiske smaker, mørt kjøtt og en matopplevelse av de sjeldne. Absolutt verdt pengene!
Vinanbefalingen var perfekt.
Et must å besøke!
Vi kommer igjen.

Takk, Roar L
Anmeldt 23. juni 2022 via mobile enheter

Ikke bedøm ut ifra prisen før du har smakt maten. Reinsdyret smeltet på tungen, sausen var god, og grønnsakene forsterker opplevelsen. Dette var nydelig, vi kommer igjen!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Anders Seim B

Reisende som så på Hallingstuene, så også på

Har du vært i Hallingstuene? Del dine erfaringer!