“Svært fornøyd”

Hallingstuene
Vurdert som nr. 1 av 35 Restauranter i Geilo
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Restaurant Hallingstuene, ligger midt i Geilo sentrum. Drives til dagelig av Frode Aga og kona Berit Kongsvik. Restauranten er innredet som tre gamle hallingstuer med peisvarme og rosemalte vegger. Her kan du få hallingkost, lokale spesialiteter og utsøkt a la carte. Hallingstuene har spesialisert seg på viltretter som rype, rein og hjort. Men har også en egen gourmet meny for det som skulle ønske det. Restauranten har også en godt oppfylt vinkjeller med over 900 forskjellige viner på vinkartet. Noe som har gjordt at de har fått en utmerkelse i det amerikanske vinmagasinet Winespectator. Velkommen til en smakfull opplevelse på Restaurant Hallingstuene.
Anmeldt 9. juli 2023 via mobile enheter

Fantastisk god mat. Ikke noe fiksfakseri og pyntet mat, men rene fantastiske smaker.
Fjellørreten var magisk.
Vi kommer garantert tilbake

Dato for besøk: juli 2023
Takk, BentK1

Anmeldt 1. mai 2023 via mobile enheter

Nydelig mat, skikkelig gode viner etter anbefaling.
Veldig hyggelig betjening og virkelig topp service.
En soleklar vinner!

Dato for besøk: desember 2022
Takk, 942bente
Anmeldt 24. november 2022

Skulle innom å ta en rask matbit på en lengre biltur. Lite ante jeg at det skulle bli en fantastisk god matopplevelse!
Takk for fabelaktig service og trivelig betjening

Dato for besøk: november 2022
1  Takk, 836_yvindb
Anmeldt 21. oktober 2022 via mobile enheter

Meget trivelig plass. Kan nesten ikke finne triveligere plass for å nyte et godt måltid. Maten var veldig god, og biffen var perfekt stekt. Betjeningen var også hyggelig.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, 680fredrike
Anmeldt 20. september 2022 via mobile enheter

Forferdelig opplevelse.
Servitør var sur og kunne ikke forklare noenting om mat eller drikke.
Det gikk brannalarm, rett etter vi satt oss ned. Restaurant var fylt av røyk uten at noe ble gjort.
Regning var feil.
Service var dårlig.
Alle koker går på kjøkenet med løse hår.
Maten var ok, men siden vi bestilte 2 like retter da fikk vi 2 dele sausen....samme mengde saus som andre fikk til seg selv.

Skal aldri spise der igjen, skal aldri anbefalle til noen.

Dato for besøk: september 2022
2  Takk, Lina L

Reisende som så på Hallingstuene, så også på

Har du vært i Hallingstuene? Del dine erfaringer!