Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overpriset Egon på Geilo”
Anmeldelse av Smakeriet Geilo

Smakeriet Geilo
Vurdert som nr. 4 av 31 Restauranter i Geilo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. juli 2023

Biffen og tilbehør var bra, som forventet. Men burgere og sjømat var ikke tilfredsstillende. Kvaliteten er langt unna den faktiske prisklassen. Her prøver de å spille i en liga de ikke hører hjemme i. Dette er som overpriset Egon-mat. Hyggelige servitører.

Dato for besøk: juli 2023
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Øystein Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (64)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1822 av 64 anmeldelser

Anmeldt 11. april 2023 via mobile enheter

Har vært her en del ganger og er fremdeles godt fornøyd. En meny som passer de fleste og god service i trivelige lokaler. Lav snobbefaktor.
Burde bedt om godt stekt bacon på burgeren, men den feilen får jeg ta på egen kappe.
Kommer nok tilbake.

Dato for besøk: april 2023
Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. april 2023 via mobile enheter

Flott og avslappet atmosfære med hyggelige kelnere! Maten er helt fantastisk og menyen er allsidig. Kan virkelig anbefales!

Dato for besøk: april 2023
1  Takk, RoesslandL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. februar 2023 via mobile enheter

Vi var 6 personer som spiste her i februar. Alle bestilte forrett, hovedrett og dessert.
Maten var helt magisk bra og alle var fornøyde med maten de fikk. Må spesielt anbefale blåskjellene! De var en egen klasse for deg selv.
Servitør hadde satt seg godt inn i meny og kom med gode anbefalinger av sauser, viner og tilbehør til de ulike rettene! Anbefales på det sterkeste om en skal til Geilo.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, odagakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. januar 2023 via mobile enheter

Fantastisk mat! Nydelige kamskjell og herlig mør entrecôte. Ørjan sjølv sto i kjøkkenet og hadde full kontroll, servitørene var veldig hyggelige og tok godt vare på oss.

Dato for besøk: januar 2023
Takk, augustter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Smakeriet Geilo, så også på

 

Har du vært i Smakeriet Geilo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.