Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (296)
Filtrer anmeldelser
296 resultater
Vurdering fra reisende
103
103
60
19
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
103
103
60
19
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 296 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Fin beliggenhet , kort vei å sykle til ulike aktiviteter. Anbefaler å sykle ustadfjorden rundt, vi hadde med oss barn fra 6-11 år. Leikerommet på hotellet var større enn forventa og ungane hadde mykje å finne på. Vi voksne satt i sofakroken i resepsjonen å kosa oss med kaffi mens ungane leika. Bassenget og trimrommet var også heilt til forventingane. Hyggelige og imøtekommende personale. Maten på sofias cafe var veldig god og prisane passar fint til småbarnsfamilien. Hytta vi budde i hadde 4 soverom der to av dei var oppe på ein altfor trang hems med altfor lav takhøgde, syns ikkje dette var godt nok opplyst om på heimesida. Avsolutt ingen plass for voksne å sove , og syns det igrunn var litt trangt og lite til ungane også. Det er det einaste negative eg har å seie om oppholdet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MaleneS2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Tidligere på dagen besøkte vi Sofias cafe på hotellet og hadde en positiv opplevelse og bestemte oss derfor for å booke middag på hovedrestauranten på hoteller senere på kvelden, samme dag. Vi fikk nydelig mat og topp service! Vi hadde brassert hjort til forrett og den smakte utsøkt. Til hovedrett hadde jeg en nydelig grillet entrecote av kalv med potetpurre, brokkolino, gulerøtter og neper. Dette var servert med rosmarinsjy. Denne entrecoten er sannsynligvis den beste entrecoten jeg har spist. Så mør og god at det er vanskelig å beskrive. Min samboer spiste ovnsbakt torsk i rødvinsaus og var også meget fornøyd. Til dessert hadde vi en god Creme Brule. Vi bodde ikke på hotellet så kan ikke si noe om dette, men maten var helt topp!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Norw50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2020

Overrasket kjæresten min med en tur til Geilo og vi bodde på flotte Bardøla Høyfjellshotell. Det hyggelige personalet hentet oss på togstasjonen og ytet flott service hele helgen. Her sov vi godt i behagelige senger i et flott hotellrom. Frokosten var veldig god med stort utbud, de hadde også noen gluten og laktosefrie produkter så her finnes det noe for alle! Middag fredag og lørdag kveld var over all forventning, her koste vi oss med god mat og drikke. Koselig hotell med peis, svømmebasseng, bar og masse kort-og brettspill. Vi reiser gjerne tilbake til Bardøla igjen! :-)

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, isabell_hernandez1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2019

Fantastisk mat og service alle dager. Vi var 80 personer på tur. Ankom fredag. Smakfull 3 retter til middag. God frokost, lunsj og et fantastisk julebord lørdag. Stor frokost før avreise søndag. Vi kommer nok igjen!

Dato for oppholdet: desember 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, androx1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2019

En fin hotellopplevelse - litt utenfor allfarvei. Ca. 20 min. å gå inn til Geilo sentrum. Stille og rolig område. Like aktuell sommer som vinter. Gode turmuligheter i området. Flere busslaster med turister kom sent på kvelden og dro igjen tidlig på morgenen - før vi kom til frokost. Vi hadde bestilt juniorsuite - et stort rom delt i 2 (soveavdeling og stueavdeling). Stor møblert balkong utenfor. Gode senger og lekkert bad. God garderobekapasitet. Meget god frokost. Vi spiste ingen andre måltid på hotellet, men der er en liten restaurant med begrenset utvalg. Vi benyttet oss heller ikke av relax-avdelingen. Rent og pent overalt, og imøtekommende personale. Gratis parkering, i tillegg til 4 (tror det var 4) ladepunkt for el-bil. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: august 2019
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Simmen2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser