Vi har hørt så mye fint om Dr. Holms, og endelig fikk vi muligheten til å ta turen hit. Det har vært en stor skuffelse fra første stund. Det første som møter oss er et illeluktende bad med veldig dårlig renhold. Vi spurte etter å bytte rom men det var fult og ingen mulighet for det, men de skulle sende en renholder med det samme. Vi ventet og ventet, men hun dukket aldri opp! Badet var så ekkelt at vi ikke orket tanken på å dusje der en gang.
Så var det tid for middag, i dag er det buffet opplyste en mindre hyggelig servitør. Jeg spurte om det bare var buffet, og fikk et surt og frekt svar tilbake om at det var det de hadde i dag. Det var ikke helt det vi hadde sett for oss, men ok tenkte vi, vi må jo ha mat. Maten var heller ingen opplevelse akkurat! Når agurken var høydepunktet på buffeten, så sier vel det sitt? Å det til den nette sum av 395,- pr. stk, noe maten absolutt ikke var verdt!!! Når vi var ferdig spist, får vi vite av en annen servitør at de hadde en sommermeny i tillegg til buffeten. Har aldri vært så skuffet over et hotell før. Vi ville bare komme oss bort og kommer aldri tilbake!!