Vi hadde booket to stk. standard rom for to netter på Dr. Holms som en del av 10 dagers Norgesferie i 2020. Vi ankom vel kl. 15:00 og fikk sjekket inn med en gang. Det er begrenset med parkering ved inngangspartiet, men det finnes noen andre plasser litt unna. Vet ikke hvordan dette er organisert om vinteren, men vil anta at både 4x4 og piggdekk er nødvendig.
Begge rommene var i 2. etg. Tildels små og lite praktiske rom. Bad hadde en enkel standard.Hvorfor kan ikke enkle ting som dryppende kraner fikses? Det ene rommet hadde vinduer mot bakgård med mye støy fra avfallshåndteringen på kveldstid. En ting jeg hadde håpet på var at vegg til vegg teppe ikke finnes mer, noe begge rommene hadde. Veldig lytt fra gangen, og med mange dørterskeler og trillekofferter høres dette veldig. Skulle tro du kjører på autobahn. Det ene rommet falt den ene gardinen ned. Ble gitt beskjed til resepsjonen uten at dette ble rettet. Opplevde også at ett av rommene ikke ble rengjort. Fikk rene håndklær når dette ble informert om.
Flott bespisningsområde med frokost og middagsbuffet. Sistnevnte var av bra karakter, men det blir svært fullt og veldig støyete. Vi fikk plasser med en gang, men for å få betalt tok veldig lang tid. Frokosten var OK, men savner skilting på maten. Full forståelse for at Coronatider er utfordrende for alle, men alt i alt var det flere andre steder som løste dette mer profesjonelt.
Generel standard på hotellet var slitt. Jeg har ikke noe problem med dette, men et minimum er at renholdet er tilfredsstillende. Med mye teppeløsninger og store møbler er dette vanskelig. Enkle ting som rene vinduer gir et bra førsteinntrykk. Som en del av 10 netter på hotell i Norge var opplevelsen dårlig og vil ikke anbefale Dr. Holms på Geilo.