Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
USD 183
Vis tilbud
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (566)
Filtrer anmeldelser
566 resultater
Vurdering fra reisende
118
161
147
78
62
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
118
161
147
78
62
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2530 av 566 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Du kan se at dette har vært et fasjonabelt hotell, nå bittelitt falmet, men fortsatt veldig koselig. Det negative var at det var iskaldt i svømmehallen og garderoben. Det gjorde at vi valgte et annet geilohotell ved neste geilopassering.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Hansen3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Vi hadde booket to stk. standard rom for to netter på Dr. Holms som en del av 10 dagers Norgesferie i 2020. Vi ankom vel kl. 15:00 og fikk sjekket inn med en gang. Det er begrenset med parkering ved inngangspartiet, men det finnes noen andre plasser litt unna. Vet ikke hvordan dette er organisert om vinteren, men vil anta at både 4x4 og piggdekk er nødvendig.

Begge rommene var i 2. etg. Tildels små og lite praktiske rom. Bad hadde en enkel standard.Hvorfor kan ikke enkle ting som dryppende kraner fikses? Det ene rommet hadde vinduer mot bakgård med mye støy fra avfallshåndteringen på kveldstid. En ting jeg hadde håpet på var at vegg til vegg teppe ikke finnes mer, noe begge rommene hadde. Veldig lytt fra gangen, og med mange dørterskeler og trillekofferter høres dette veldig. Skulle tro du kjører på autobahn. Det ene rommet falt den ene gardinen ned. Ble gitt beskjed til resepsjonen uten at dette ble rettet. Opplevde også at ett av rommene ikke ble rengjort. Fikk rene håndklær når dette ble informert om.

Flott bespisningsområde med frokost og middagsbuffet. Sistnevnte var av bra karakter, men det blir svært fullt og veldig støyete. Vi fikk plasser med en gang, men for å få betalt tok veldig lang tid. Frokosten var OK, men savner skilting på maten. Full forståelse for at Coronatider er utfordrende for alle, men alt i alt var det flere andre steder som løste dette mer profesjonelt.

Generel standard på hotellet var slitt. Jeg har ikke noe problem med dette, men et minimum er at renholdet er tilfredsstillende. Med mye teppeløsninger og store møbler er dette vanskelig. Enkle ting som rene vinduer gir et bra førsteinntrykk. Som en del av 10 netter på hotell i Norge var opplevelsen dårlig og vil ikke anbefale Dr. Holms på Geilo.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, jonasveiberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi har hørt så mye fint om Dr. Holms, og endelig fikk vi muligheten til å ta turen hit. Det har vært en stor skuffelse fra første stund. Det første som møter oss er et illeluktende bad med veldig dårlig renhold. Vi spurte etter å bytte rom men det var fult og ingen mulighet for det, men de skulle sende en renholder med det samme. Vi ventet og ventet, men hun dukket aldri opp! Badet var så ekkelt at vi ikke orket tanken på å dusje der en gang.

Så var det tid for middag, i dag er det buffet opplyste en mindre hyggelig servitør. Jeg spurte om det bare var buffet, og fikk et surt og frekt svar tilbake om at det var det de hadde i dag. Det var ikke helt det vi hadde sett for oss, men ok tenkte vi, vi må jo ha mat. Maten var heller ingen opplevelse akkurat! Når agurken var høydepunktet på buffeten, så sier vel det sitt? Å det til den nette sum av 395,- pr. stk, noe maten absolutt ikke var verdt!!! Når vi var ferdig spist, får vi vite av en annen servitør at de hadde en sommermeny i tillegg til buffeten. Har aldri vært så skuffet over et hotell før. Vi ville bare komme oss bort og kommer aldri tilbake!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, malinsandb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

1. 35 min i telefonkø for å bestille rom da nettside kun oppga familierom når man har med et barn( spedbarn).
2. Spurte da jeg ringte om temperatur i bassenget, fikk svar om ca 30 grader. Dette stemte ikke, iskald garderobe og kaldt basseng.
3. Spurte i resepsjonen om det var barnemeny i sportsbaren evt hva slags mat de hadde. Fikk svar at de hadde barnemeny og andre ting som kunne tilpasses. Kom til baren, ingen barnemeny og ingenting som var passende til små barn.
4. Skuffende frokost. Forståelse for begrensninger på grunn av korona, men å skylde på korona for manglende utvalg som finnes i serveringspakninger var en nedtur. Banalt, men de hadde verken brunost eller frukt (annet enn eple og pære, som mange er allergisk mot).
Ellers veldig fint hotell med mange muligheter.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ingrid9876543210
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Hadde bestilt en siste overnatting av ferien på dette hotellet for å runde av med litt luksus for barna og meg. Vi hadde innsjekk torsdag 16 juli kl 15 og fikk beskjed om å vente litt da rommet ikke var klart. Flere enn oss ventet i resepsjonen og det gikk 2.5 timer før vi fikk komme inn på rommet. De ansatte beklaget og fortalte at det var en uvanlig situasjon med for lite vaskepersonalet og at de som allerede jobbet med rommene jobbet så svetten silte (det er dårlig arbeidsgiveransvar). Jeg måtte selv henvende meg til resepsjonen hver gang for å spørre om rommet var ledig. Jeg foreslo selv at de burde tilby oss andre rom (vi hadde bestilt et familierom), men de sa at hotellet var fullt. Når vi kom på rommet luktet det våt hund og det var et veldig lite rom. Vi luftet og håpet at lukten ville bli borte. Når barna skulle legge seg fant vi ut at dynen, puten og laken var vått/fuktig og derav lukten. De hadde lagt på fuktig sengetøy. Jeg måtte ned i resepsjonen og få byttet sengetøy... Vi spiste på Dine&Bowl fordi jeg syntes at det hørtes ut som et morsomt konsept for ungene. Gledet oss til store milkshakes. Vi bestilte 2 burgere og en buffalo wings, maten var ok (litt rå burger og pommesfritten var slapp og hvit), MEN så kom nedturen. Milkshaken ble levert fra en softismaskin i et lavt plastglass med en kjeks stappet oppi til kr 60 pr stk... for en nedtur. Vi betalte 750 kr for et måltid for tre personer, her kunne Mc Donalds gjort det like bra for halve prisen og igjen ble forventningen vi hadde skrudd helt ned i bunnen.
Når vi skulle sjekke ut ga jeg denne tilbakemeldingen og jeg måtte virkelig jobbe for at jeg skulle få noe kompensert. Hvis ikke jeg hadde stått på mitt hadde ingen tilbudt meg noe. Jeg fikk til sist 40% kompensert for rommet. Dette var en utrolig dårlig hotellopplevelse desverre, vi kommer ikke igjen dit.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Tollokt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser