Helen B
0.6 km fra Dr. Holms Hotel
Kjæledyr tillatt
1.7 km fra Dr. Holms Hotel
0.3 km fra Dr. Holms Hotel
Geilo Hytter of Camping ligger 1853 meter fra Geilo Sentrum.  Vi har 13 hytter og tar i mot 26 bobiler/vogner og ca 15 telt.  Relativt nytt sanitæranlegg med dusj/wc, vaskerom og eget rom for do tømming.  Gratis WIFI på hele området.  Hele området har plen og asfalt.  9 vinterisolerte hytter med dusj/wc + 4 enkle hytter uten dusj/wc, men her er det mulig å benytte sanitæranlegget.  Hyttene kan forhåndsbestilles, plass til bobiler, vogner og telt kan kun bestilles på ankomstdagen.
1.6 km fra Dr. Holms Hotel
Fremsiden
Go to your Happy Price
Reception building
Go to your Happy Price
1.9 km fra Dr. Holms Hotel
Se flere hoteller i Geilo
Anmeldt 3. desember 2023 via mobile enheter

Tilbakemelding på basseng: Sett litt dårlige tilbakemeldinger siste tiden og var skeptisk i forkant. Har ikke benyttet øvrige fasiliteter enn basseng og lekerom. Syntes bassengområdet var infoen stand sammenlignet med beskrivelse tidligere i høst. Fin vanntemperatur og rent ved bassengområde. Eneste jeg har å utsette er mye lo og porsjonssnus på gulv i garderobe. Sistnevnte skyldes nok stor andel av julebordsgjester. Hadde gulvet i garderoben blitt svabret over annen hver time eller det stod en svaner tilgjengelig hadde det vært feilfritt. Temperatur i basseng ble oppgitt til 26 grader. Opplevde det ikke som kaldt. Bra temp i boblebad inne og ute. Rituals produkter i dusj.

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, andreO-NOR
Anmeldt 13. september 2023 via mobile enheter

Hadde store forventninger til dette dyre fantastiske bygget. Kun litt frukt gjennom konferansetiden. Lunsjen var smakløs, middagen var smakløs, frokosten-grei nok. Ikke mer. Anbefaler ikke fullpensjon her. Maten og sørvis under måltidene er det som trekker ned. Selv om vi var en gruppe på 60, hadde jeg forventet mer. Eksempel på sørvis; salt og pepper sto ikke på bordene, når du spør etter det får du beskjed om å hente selv. Vin kunne ikke bestilles ved bordene, da måtte man i kø ved baren.
Rommene var fine, og på denne tiden, september midtuke, fikk man sove godt.

Romtips: Velg å ta middagen et annet sted
Dato for oppholdet: september 2023
1  Takk, ecovb
Anmeldt 25. juli 2023 via mobile enheter

Vi har ikke bodd på hotellet, så anmeldelsen gjelder bare bassengfasilitetene. Vil si det er veldig positivt at gjester utenfra kan betale seg inn for å bade. Hyggelige i resepsjonen. Ble imidlertid veldig skuffet over fasilitetene. Det var så skittent, både i og rundt bassengene. Store biter med skitt. Barnebassenget var iskaldt (kaldere enn offentlige basseng), voksenbassenget føltes litt varmere men fortsatt kaldt.

Vi var der med små barn som skalv så mye at vi måtte gå etter kort tid. Hadde bassengene vært litt varmere og området rent så hadde dette vært tipp topp.

Takk, Jakobsen1989
Anmeldt 20. juli 2023 via mobile enheter

Det dårligste historiske hotellet vi har bodd på.
Sengetøyet var på vranga og det ene dynetrekket hadde flekker.
Badet hadde ventiler som falt av.
Mye støy fra bakgården.
Resturant opplevelsen var også langt unna det man bør kunne forvente og hadde lite med gastronomi som er et av kriteriene for De Historiske hoteller.
Senga var grei. Frokosten var kjedelig, og hadde kun det aller enkleste man kan forvente.

Forstår at man må ta prisen det koster med tanke på vedlikehold av bygninger, men vi velger et annet sted neste gang.

Takk, 645livt
Anmeldt 10. juli 2023 via mobile enheter

Bilferie i Norge 2023💃🎩🚙🇳🇴🏩
Finalen ble på Dr.Holms Hotel .
Dette er smørklatten på Geilo Klassisk elegant Hotel med masse historie .
Vi booket et superior rom med utsikt over Geilo med en liten koselig terrasse.
Frokost var meget bra det manglet ingenting. Vi spiste en 3 retter om kvelden helt ok.
Hyggelig betjening over alt 💃🎩🏩 Dette er et vinterparadis men kan trygt anbefales til alle årstider da de har masse fasiliteter både på Hotel og rundt forbi..Så her kommer vi igjen…
Tusen takk for oss.
Janice and Dan Frode.

Romtips: Trygt og parkere rett utenfor Hotel ..
Takk, tripadviser163