Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 156
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.08.21
Hotels.com
Booking.com
USD 157
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.07.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.comUSD 156
PricelineUSD 157
TravelocityUSD 156
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (194)
Filtrer anmeldelser
194 resultater
Vurdering fra reisende
41
54
41
26
32
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
41
54
41
26
32
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 194 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020

Hotellrommene var flotte og sengene er gode, det eneste som var kjedelig var støy fra trafikken.
Så kommer vi til frokosten... Når man har allergier er det eneste alternativet druer. Ikke et eneste brødalternativ og det meste var stekt i smør. Veldig kjedelig når man har hvete, melk og soya allergi, i tillegg til at man ikke tåler en del rå frukt og grønnsaker. Den stakkars servitøren var helt alene og gjorde så godt hun kunne, men det var altfor mye å gjøre. Det burde vært ansatt en til.
Når vi skulle sjekke ut var det heller ingen i resepsjonen og køen var lang.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
2  Takk, Gjest736
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Her er det betjening som ikke kan drive hotel. Det manglet tv-tilkobling. Lovte å løse det dag etter dag uten å løse det. Wi-Fi så tregt at det ikke kunne brukes. Vaskepersonell var på rommet og fjernet rødvinskartong - nektet for å ha vært der. Renhold av bestikk og tallerkner i frokostsalen var dårlig. Leste dessverre ikke anmeldelse på tripadviser på forhånd, da hadde vi i det minste vært forberedt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Sigbjørn R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

La meg starte med pizza, den var knallgod! Muligens en av de beste pizzaene jeg har spist på restaurant. Men, kl 1800 spurte vi om et bord. Fikk bord kk 20:15, ikke plass til alle gjester som bor på hotellet å kunne spise. Dette er for dårlig!

Så, hotellet er mørkt og dystert. Alt for lite betjening på jobb, dermed blir det
Dårlig service!

Frokost, jeg spør om hygienetiltakene under covid-19! En ung servitør som fylte på og måtte rydde bord, bord var full av brukte glass, kopper, fat og matrester og det kom stadig gjester som skulle ha bord. Jeg tørket eget bord! Hun hadde for mye å gjøre!

Må ha mer folk på jobb, spesielt i disse covid-19 tider.

Ikke imponert over dette hotellet, men pizzaen var knall god!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 282christopherb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Dette hotellet burde ikke ta imot bestillinger når de ikke har kapasitet til å ta seg av gjestene.

Ikke mulig å få bord i restauranten på kvelden (på tross av mange ledige plasser). Underbemannet.

Frokosten var en vits! Kl 0900 var det tomt for glass, bestikk, juice, brød, eggerøre, bacon m.m. Fullt av oppvask på veldig mange bord, og kun ei stakkars jente som løp skoene av seg... forbanna og oppgitte gjester.... Nok en gang underbemannet. Ironisk nok bugnet hyllene av brød i et utsalg ved resepsjonsområdet 30 meter fra frokostsalen.

Man kan ikke beklage seg med «Sorry, understaffed» i flere dager når en 13-14 åring med ønske om sommerjobb fint kunne klart å rydde og vaske border, samt hente brød m.m.

Betalte 2450kr for en natt for et rom for 2 voksne og 2 barn. Ble henvist til et greit rom i kjelleren (som tilfeldigvis viste seg å være fremleie av en privat enhet), men vanskelig tilgjengelig med kofferter (måtte gå ned et par trapper, inkl ei vindeltrapp). Totalt overpriset for motell/herbergeservice.

Skikkelig skuffet. Kommer neppe tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 340henrika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

På veien hjem fra Bergen så valgte vi å bo her, men vi burde nok ha valgt et av de andre hotellene i nærheten. Det er sant som trinees skriver at vi ikke fikk noe info ved innsjekking. Vi hadde rom i 1 etasje og rommet likte vi, dog så kunne sengene vært bedre, også var det morsomt at det fantes både yatzy og spillekort. Terrasse er rett utenfor, men ikke så usjenert da det er lett å se inn til andre. Har du tung koffert, så burde du gå inn der da det ikke er heis helt ned. Lekeland er bra.

Skal du bade, så burde du gjøre det om morgenen, for de vasker kun en! gang om dagen. Jeg bada på kvelden og da var det veldig skittent i garderoben.

Siden hotellet hadde bakeri og skrøt av at de kanskje hadde Norges beste pizza, så gledet vi oss til begge deler. Frokosten ble en nedtur da det var kun en som jobbet der og hu fikk så klart veldig travelt. Veldig dårlig av hotellet! Dessuten smakte te vannet som kaffe, bestikkene og koppene dårlig vasket opp og måtte bli sendt tilbake. Hu som var der stakkars, fikk høre alle klagene. For en person rekker ikke å rydde bordene, fylle på maten, bestikk, kopp og glass alene. Og flere av gjestene valgte å heller sitte i restauranten enn i frokostsalen.

Så over til pizzaen. Den er kjempegod og er en av de beste i Norge! Aberet her var servitrisen vår som viste oss bordet, men brukte 10 min før hun kom for bestillingen. Og da hun kom, så trodde hun ikke at vi var klare og måtte derfor gå tilbake for å hente penn og papir. Hun var tydeligvis usikre på hva de hadde av drikke og dessert. Og ikke spurte hun om vi likte maten. Og det er bra at de har musikk, men burde vel ikke velge Hip Hop musikk.....

Kom hit for pizzaen, men styr ellers unna, for dette hotellet bør skjerpe seg!

Romtips: Rom 108 er ganske greit. Men gå rundt om du har tung koffert
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
2  Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser