ViggiLillehammer
Reception
1.8 km fra Highland Lodge
Se flere hoteller i Geilo
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Fikk et kjempefint rom i 6 etasje med 3 soverom og 3 bad.

Men relativt dårlig vasket rom.møkkete kjøkken og møkkete på soverom. Virker som de har hatt svært dårlig tid til utvask.

Men verste her er servicen,de virker fullstendig uinteressert i å selge eller hjelpe deg i resepsjon og restauranten. Bakevarer var rå innvendig,drikkevarer var gått ut på dato.

Utrolig arrogant holdning av de ansatte,virker som de bare helst vil være et annet sted enn på jobb.Mulig de er sommerhjelp og derfor så uinteressert.

Veldig synd,da dette kunne vært veldig bra hotell med små endringer.

Takk, jarleS_11
Anmeldt 23. juli 2020

Etter å ha budd på hytter i ferien skulle vi avslutte med eit hotellopphold. Det enda med at vi ønska oss tilbake til campinghyttene!

Rommet var heilt ok, men det var lytt så vi hørte alle som gikk i gangen. Middag fikk ikkje på hotellet då det var fullbooka. Etter å ha ete middag ute så tenkte vi å ta ein drink i baren. Spurte etter eit barkart, men dei hadde dei ikkje. Alt dei kunne tilby var tappe øl eller flaske øl.

Under frokosten var det knapt eit bord det ikkje sto skitne fat på. Ei stakkars jente serverte gjestane og fylte på då det blei tomt, blei laaang kø.

Bakervarene såg gode ut, men det låg igjen smuler frå dagens bakervarer. Dei samme smulane låg der dagen etter på etter at det var fylt på med nytt. Det frista lite

Alt i alt så var det ein gedigen fiasko å bestille på dette underbemanna hotellet. Dei tilbydde ingen ting anna enn eit rom for natta. Hadde forventa mykje meir.

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, Nikolaipatur
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

På vei over fjellet - med hund - booket vi inn her, rommet var helt ok, prisen var også ok, mye for pengene!
Tydelig at de var underbemannet, pga Corona og langt flere gjester enn beregnet. Betjeningen gjorde sitt ytterste og det var mer enn godt nok! Fantastiske bakervarer, flott terrasse hvor vi spiste en utrolig god grillet biff med nydelig potet og tilbehør. Dessert Creme Brulet var en av de bedre! Frokost kunne også inntas på terrassen - perfekt for oss med hund!
Alt i alt et perfekt sted for en pause på veien over fjellet!

Vi brukte også ettermiddagen på å gå rundt vannet, 13 km, anbefales!

1  Takk, Bergenbyernydeli
Anmeldt 19. juli 2020

Hotellrommene var flotte og sengene er gode, det eneste som var kjedelig var støy fra trafikken.
Så kommer vi til frokosten... Når man har allergier er det eneste alternativet druer. Ikke et eneste brødalternativ og det meste var stekt i smør. Veldig kjedelig når man har hvete, melk og soya allergi, i tillegg til at man ikke tåler en del rå frukt og grønnsaker. Den stakkars servitøren var helt alene og gjorde så godt hun kunne, men det var altfor mye å gjøre. Det burde vært ansatt en til.
Når vi skulle sjekke ut var det heller ingen i resepsjonen og køen var lang.

2  Takk, Gjest736
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Her er det betjening som ikke kan drive hotel. Det manglet tv-tilkobling. Lovte å løse det dag etter dag uten å løse det. Wi-Fi så tregt at det ikke kunne brukes. Vaskepersonell var på rommet og fjernet rødvinskartong - nektet for å ha vært der. Renhold av bestikk og tallerkner i frokostsalen var dårlig. Leste dessverre ikke anmeldelse på tripadviser på forhånd, da hadde vi i det minste vært forberedt.

1  Takk, Sigbjørn R