Mariann H
View of the living room
0.7 km fra Highland Lodge
Reception
1.8 km fra Highland Lodge
Geilo Hytter of Camping ligger 1853 meter fra Geilo Sentrum.  Vi har 13 hytter og tar i mot 26 bobiler/vogner og ca 15 telt.  Relativt nytt sanitæranlegg med dusj/wc, vaskerom og eget rom for do tømming.  Gratis WIFI på hele området.  Hele området har plen og asfalt.  9 vinterisolerte hytter med dusj/wc + 4 enkle hytter uten dusj/wc, men her er det mulig å benytte sanitæranlegget.  Hyttene kan forhåndsbestilles, plass til bobiler, vogner og telt kan kun bestilles på ankomstdagen.
1.5 km fra Highland Lodge
15.3 km fra Highland Lodge
Se flere hoteller i Geilo
Anmeldt 2. mars 2023

Ville prøve den såkalte "norges beste pizza". Ble møtt av en nesten tom restaurant(noen av plassene var reserverte), men måtte sitte i en sofa å spise. Bordet var så lavt at det var vanskelig å spise på.
Betjeningen var varierende. Da maten kom så visste ikke servitøren hva han serverte, så det ble noe kluss. Bestilte også en aioli som var en hvitløksdressing med helt lik smak som Coops hvitløksaioli.
Pizzaen var tørr og smakløs.
Ble skuffet over norges beste pizza.
Når vi var ferdige så kom aldri betjeningen slik at vi kunne betale, når vi kom til baren for å betale så ble de nesten sure for at vi ikke ventet til de kom til bordet.

Romtips: Kjøp heller peppespizza eller andre pizzarestauranter. Det er ikke verdt prisen å spise her.
Dato for oppholdet: mars 2023
Takk, trydolen
Anmeldt 7. mars 2022 via mobile enheter

Highland lodge Pizzeria. Årets reserverte besøk ble en skuffende opplevelse..med en kelner og en hjelper fra baren, skulle disse 2 ta imot bestillinger, servere, rydde og ta imot betaling fra både resturant og bar. Demed ble flere gjester avvist. Vi måtte selv hendvende oss til betjening for å bestille drikke etter 25 minutter. Pizzaen ble servert etterytterligere 35 minutter, flere var allerede kalde ved servering. Vinen, Chanti passet ikke maten..for mye taniner. Det ble ikke dessert eller tips.

Dato for oppholdet: mars 2022
Takk, Ravn69
Anmeldt 15. oktober 2021 via mobile enheter

Vi hadde bestilt leilighet med to soverom og ble tildelt 601. Leiligheten har nydelig utsikt, men for tiden dessverre også ned mot en byggeplass. Det er veldig synd hvis denne utsikten forsvinner. Byggestøyen begynte kl 0700.

Lekker og velutstyrt leilighet. Gode senger. Men det var for lite lys i leiligheten. Badet var f eks veldig mørkt.
Vi forstod ikke TV’n og savnet en bruksanvisning. Vi savnet også informasjon om hva som var forventet av rydding/oppvask osv.

Deilig basseng. I garderoben kunne det vært på sin plass med informasjon om hygiene. En mor kom i damegarderoben med sin sønn på ca 9-10 år (!) og sa han kunne skylle seg litt med badebuksa på. Gutter skal i herregarderoben og man dusjer uten klær.
Vi kjøpte nybakt deilig brød til frokosten og spiste fantastisk pizza, servert av en blid servitør.

Dato for oppholdet: oktober 2021
Takk, 214cathrineh
Anmeldt 5. oktober 2021 via mobile enheter

Dette er andre gang vi bor på Highland Lodge og vi synes hotellet har en hyggelig atmosfære! Vi fikk litt mindre familie hotellrom en sist men fremdeles hyggelig! Litt tidlig bråk (0700) fra anleggsarbeidere på hverdager! Da de bygger nye leiligheter på den ene siden! Frokosten er enkel, men grei, kanskje litt dyr da vi egentlig skulle fått frokostpakk, pga Corona men ble gjort om til frokostbuffet (tips litt mer for vegetarianere, ikke legg osten sammen med kjøttet!) Basseng området er populært og bakeriet og pizzeriaen veldig god! Vi kommer gjerne tilbake igjen!

Romtips: Flåmbanen er en fantastisk tur! Ta begensbanen til Myrdal stasjon og flåmsbanen videre! Tar 5 min å gå til togstasjonen fra Highland Lodge!
Dato for oppholdet: oktober 2021
Takk, Mona H
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig personale, men skuffende at det ikke er frokost med i prisen. Fint rom, MEN et STORT minus at eneste lufte mulighet er terrasse døra. Det var IKKE aktuelt å bruke siden terrassen var nesten på bakkeplan.
TV virket ikke, og personalet "skulle se på det hvis de fikk tid". Er vel ikke helt fornøyd med det svaret...

Dato for oppholdet: juli 2021
1  Takk, Elflor58