Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Vio.com
Etrip
Se alle 7 tilbud
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Var der med familie på 5. Rommet var stort og fint. Gode senger til alle + stor sofagruppe. Personalet var kjempehyggelig. Rommet var ikke klart da vi fikk det, men de kom og ordnet det veldig fint. Hotellet har en 80-talls sjarm vi likte godt. Maten var helt fantastisk. Middagsbuffeten er kanskje det beste vi har fått på noen hotell noen gang. Både kald og varm hjemmelaget mat smakte kjempegodt. Frokosten også, kvalitet på alt. Verdt å dra dit kun pga maten. Både voksne og barn hadde en veldig fin opplevelse der. Om noe kan trekke ned er det badet, blir vått på gulvet fra dusjen. Men ingen stor greie. Kommer veldig gjerne igjen for flere dager neste gang

Takk, mortenp867
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig mottakelse fra innehaver, deilig middag, gode senger og en helt fantstisk frokost, selv i disse koronatider. Anbefales på alle måter, selv om rommene er noe slitt. Fint utgangspunkt for turer i fjellet

Takk, ssg5013
Anmeldt 17. februar 2020

Kjempefint feriested for barnefamilier. Nydelig mat, skitrekk rett ved inngangen og supre skiløyper på alle kanter. Servicen er veldig bra, og rommene store og romslige. God valuta for pengene! Vi kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: februar 2020
1  Takk, 664mortenh
Anmeldt 3. november 2019 via mobile enheter

Hatt en utrolig hyggelig opplevelse på Lia Fjellhotell.
Stort rom som passer på fjellet, med gode senger, balkong og utsikt.
Hyggelig personale som gjorde masse for at vi skulle føle oss som hjemme.
Gode anbefalinger av gåturer, Hotel California(utsiktshytten de har satt opp på toppen) kan anbefales.
Middagen begge dager var utsøkt, spesielt reinsdyr på lørdagen.
Vi kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: november 2019
Takk, olekristians2014
Anmeldt 1. november 2019

Skrekkelig hotellrom som skriker etter oppussing, fasiliteter som ikke står til forventninger eller stand og betjening som er direkte frekke og utspekulerte. Anbefaler alle å Styre unna dette hotellet!
Vi ble møtt av personale som ikke sto til noe hjelp, var ufyselige mot oss og behandlet oss som om vi var til bry.

Dato for oppholdet: oktober 2019
1  Takk, Jensgrydal