“Dyrt i forhold til buffe utvalget ”
Anmeldelse av Dr. Holms Restaurant

Dr. Holms Restaurant
Vurdert som nr. 16 av 35 Restauranter i Geilo
Beskrivelse: Gode mat- og vinopplevelser danner grunnlag for god trivel og velvære. Dr. Holms Hotel har nå enda flere restauranter og spisesteder og velge mellom. Her skulle være noe for enhver smak og enhver anledning. Hovedrestauranten: Frokost, lunch og middag serveres i vår store hovedrestaurant. Denne kan forøvrig deles opp med glassvegger, slik at grupper som ønsker det kan sitte skjermet under måltidet. Lokalene er smakfullt innredet og med en eleganse som danner en fin ramme til selskaper og jubileer av alle slag. Christian: Dette koselige lokalet er oppkalt etter Dr. I. C. Holm, der C'en nettop står for Christian. Her kan vi bespise opp til 50 personer, og er ideelt for mindre selskaper og feiringer av ulike slag. Vinstuene: Hotellets spesielle vinstue danner en festlig ramme om alt fra uformelle måltider til stilfulle seremonier. Hva med et vinsmakingskurs i korrekte omgivelser? Bankett og selskapslokaler: Under de praktfulle lysekkronene i Gullvågsalen, vår nyeste bankettsal, kan vi dekke på til 160 personer ved runde bord, langbord eller i hestesko. Den lekre foajeen passer utmerket til aperitiffer og til bar etterpå. Alle tekniske hjelpemidler er på plass, slik at det er mulig å presentere bilder, lyd og film på en enkel og profesjonell måte.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi ankom restauranten og fikk beskjed om at de kun serverte buffet. Servitøren var små sur. De hadde ikke fat øl for det var noe galt med tappekranen, og han kunne heller ikke fortelle stort om hva annet av øl han hadde. Vi måtte be om rydding av tallerkner. Maten var grei nok, men lite utvalg i forhold til høy pris. Vi var tre som spiste ( en var ungdom) og hadde vann, en øl og et glass vin. Dette kostet 1500,-

Takk, catriner2020

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi spise middagsbuffet og varmrettene var litt skuffende etter min smak men sjømaten og desserten var bra! Dem serverte krabber, kreps, kongekrabbe og blåskjell. Dette var nydelig! Kunne kanskje vært litt mere for barn.

Takk, kubjelle
Anmeldt 26. desember 2019

Vi bestilte tre-retters middag i dag 2. juledag og det er vanskelig å tro hvor stusselig mat vi fikk.
Skagentoast med hard loff og tørre reker uten noe som kvalifiserer til å kalle det skagentoast.
Entrecôte med en prikk berneause og fettslintrer som hovedinnhold. Det eneste positive var poteten.
Creme brulee i iskald variant og uten noe som kunne oppgradere. Dette ble veikromat, ikke et hakk over.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, victoria55
Anmeldt 12. oktober 2019 via mobile enheter

Vi var 5 damer på husmorferie, som gledet oss til en bedre middag på hotellets restaurant. Opplevelsen var utrolig skuffende. Biffen var smakløs og lite stekt. Fikk ikke spørsmål om ønsket steking av biff ved bestilling.
To av oss valgte bufeet, noe som også skuffet. Posegrønnsaker og lite utvalg.

Mens noen av oss ennå spiste, begynte servitøren å rydde av bordet.

Alt i alt en skuffende opplevelse

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, sandrapV3892HR
Anmeldt 8. august 2019 via mobile enheter

Her er det meningen at man skal spise 3 retter. Det gjorde ikke vi så det ble litt lite, men utrolig god mat. Og vinen piccini likte vi så godt, så vi skal ha den til bryllupet vårt neste sommer!

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, 781carolinep

Reisende som så på Dr. Holms Restaurant, så også på

Har du vært i Dr. Holms Restaurant? Del dine erfaringer!