Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat!”
Anmeldelse av Ro Kro

Ro Kro
Vurdert som nr. 8 av 24 Restauranter i Geilo
Beskrivelse: Ro Kro er et av spisestedene på Geilo som har eksistert lengst. Familiedrevet i alle år, med mange lokale stamgjester. På Ro Kro får du god hjemmelaget mat og porsjonene er solide. Du er mett og glad når du går ut fra Ro Kro. Plassert like ved togstasjonen har vi uteservering om sommeren. Så dersom toget er forsinket, er det bare å stikke bort til Ro Kro å ta en kaffe så lenge...
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Ro Kro er et av spisestedene på Geilo som har eksistert lengst. Familiedrevet i alle år, med mange lokale stamgjester. På Ro Kro får du god hjemmelaget mat og porsjonene er solide. Du er mett og glad når du går ut fra Ro Kro. Plassert like ved togstasjonen har vi uteservering om sommeren. Så dersom toget er forsinket, er det bare å stikke bort til Ro Kro å ta en kaffe så lenge...
Anmeldt 3. september 2021 via mobile enheter

God mat, god plass, ingen muzak! Rart at turistinformasjonen på Geilo senter ikkje visste om plassen. Den fortener å bli anbefalt!
Som bildet viser: alt spist opp!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Toredador16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (65)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 65 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2021

God mat i rolige omgivelser.
Hjemmelaget kjøttkake og sjokoladepudding smakte utmerket.
Familiedrevet kafeteria.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, trondr23
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2020

Kafeteriaen og hotellet har eksistert i mange år. Et typisk sted der innbyggerne går og spiser seg mette på et godt måltid eller tar sin kaffe og nyter livet rundt.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, PerRosenbladBrun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juni 2020

Det beste måltidet så langt på Geilo etter seks dager med mat ute er dette helt klart det brste stedet å spise. glem de andre spisestedene Geilo har og spis her

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Espen h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. januar 2020

Må alltid innom Ro Kro når jeg er på Geilo og spise stekt fjellørret. Et fantastisk deilig måltid.
Mange gode retter står på menyen deres.
Det er gode priser og hyggelig en betjening.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, grethek2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Har du vært i Ro Kro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.