Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Flott ridetur i fantastisk natur

Vi booket en tretimers høsttur online noen uker i forveien, og var gledelig overrasket over å... les mer

Anmeldt 10. september 2019
VIH74
,
Bergen, Norge
Fint for nybegynnere og mer erfarne

Jeg er skrekkelig uerfarn med hester og var i et større turfølge med mer erfarne ryttere. GOdt lagt... les mer

Anmeldt 18. juli 2019
christianl946
,
Bergen, Norge
Les alle 16 anmeldelsene
  
Anmeldelser (16)
Filtrer anmeldelser
16 resultater
Vurdering fra reisende
8
5
2
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
8
5
2
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 16 anmeldelser
Anmeldt 10. september 2019

Vi booket en tretimers høsttur online noen uker i forveien, og var gledelig overrasket over å oppdage at det var bare oss tre i følget, sammen med en veldig flink og hyggelig guide. Vi fikk tildelt hester etter størrelse og erfaring. Alle hestene var velstelte og veloppdragne, men overhodet ikke vanskelige å be når sjansen bød seg for litt trav/tølt og galopp. Turen gikk på stier gjennom skog og hei, og på grusveier gjennom hyttefeltene. Anbefales absolutt, vi kommer garantert igjen :)

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, VIH74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2019

Jeg er skrekkelig uerfarn med hester og var i et større turfølge med mer erfarne ryttere. GOdt lagt opp og fine hester. Fin runde som var passelig utfordrende for en koselig tur.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, christianl946
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2019

Flott ridetur i naturen. Variert terreng. Instruktørene var hyggelige og ga gode tilbakemeldinger til rytterne. Dette ga mersmak til å ta flere og lengre turer.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Katrine Søbstad E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2017 via mobile enheter

Turen sitt tempo blir styrt etter erfaringen til deltakerene. Hestene er bra ivaretatt, og guiden var flink. Anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, neivell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2016 via mobile enheter

Vi var fire venninner som bestemte oss for at vi ville gjøre noe helt nytt, og dermed ble det en halvdagstur på islandshester oppe i fjellene. Vi koste oss masse og syns det var en veldig fin og annerledes opplevelse. På en 4 timers tur burde det vært lagt inn en form for spisepause og hvile for folk som ikke er vandt til å ri(det blir lenge å gå uten pause). Jeg syns også det var litt mange med 9 ryttere+hester og kun en guide. Gjorde at man ble usikker på om han hadde kontroll på det hele! Men alt i alt, var det en fin opplevelse.

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, carrokarlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser