Maten var veldig god! Servitørene var hyggelige å bilde! Ikke noe neggativt med dette stedet! Anbefales❤️
Golden House på Geilo et så absolutt verdt et besøk. Maten er førsteklasses, menyen er stor og inneholder noe for enhver smak, også europeiske retter.
Maten kommer raskt på bordet, lokalet er innbydende og ikke minst betjeningen er både hyggelige og med riktig serviceinnstilling.
Hvis du er ute etter noe å spise, uten å være spesielt kresen, er dette stedet for deg
Har smakt mye bedre kinesisk i vårt liv, men også mye verre mat.
Den unge servitøren virket ikke spesielt interessert i oss, men maten kom lynraskt på bordet. Så den er nok omtrent ferdig før gjestene kommer.
Store porsjoner, maten var noenLunde varm nok.
Ikke et sted vi lengter tilbake til.
God mat og utrolig hyggelig personale Anbefales. Enkelt tilgjengelig rett ved veien om man er på reisefot
Slimete tofu som liksom skulle være fritert. Ikke spesielt digg, hverken for øyne eller smaksløkene.