“Etter en tur på Hallingskarven så blir en sulten.”
Anmeldelse av Golden House

Golden House
Vurdert som nr. 3 av 35 Restauranter i Geilo
Kjøkken: Kinesisk
Anmeldt 22. september 2020

Vi var to par og kom til restauranten i 18.00-tiden og servicen var der med en gang. Ikke så mange kunder enda. Vi fikk drikke med en gang og maten litt etterpå og alt var veldig godt. Vi spiste litt ulik mat og det var en like god opplevelse for alle og mette ble vi til fulle.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Paul K

2024 av 106 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Kjempe god mat, store porsjonen( ikke ofte det er så mye scampi i en porsjon ) og veldig hyggelig ansatte. 😊 anbefales på det sterkeste😊😊😊😊 😊

Dato for besøk: september 2020
Takk, 75katarzyna_
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Pitstop på roadtrip.

Veldig god mat, store porsjoner og smakfullt. Fikk mye for pengene! Hyggelig betjening og virket veldig populært med mye folk.

Kunne vært bedre renhold.

1  Takk, Kristin G
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Rikelige porsjoner med god mat til en grei pris. Lite futt i dispenserbrusen, så burde gått for vann. Kommer tilbake.

Takk, 942bente
Anmeldt 27. juli 2020

Stedet var egentlig fullt, men vi fikk allikevel klemt oss ned ved et bord. Veldig god mat, rask service selv om stedet var helt fullt og hyggelig betjening. Anbefales 🙂

Takk, ToreA23

Reisende som så på Golden House, så også på

Har du vært i Golden House? Del dine erfaringer!