Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
PricelineUSD 114
Orbitz.com
Se alle 13 tilbud
Anmeldt 7. januar 2020 via mobile enheter

Bodde i en leilighet med 2 soverom, pen ny leilighet. Standarden er bra, greit utstyrt kjøkken.

Svømmebasseng og treningsrom på hotellet, helt ok standard.

Det som gjør at jeg ikke gir 5 er, kostet penger og bruke svømmebasseng. Litt myke senger. Litt støy fra toget.

Ellers helt supert, anbefales.

Vi kommer igjen.

Dato for oppholdet: januar 2020
2  Takk, larsk305
Anmeldt 11. september 2019

Me var ein gjeng som hadde ein romsleg og triveleg leilighet. Senga var for så vidt grei, men puta hadde fasong som eit frimerke. Maten var god, både buffé middag og frukost. Ikkje alle av betjeninga snakka norsk. For få parkeringsplasser.

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, Trehar
Anmeldt 25. juli 2019

Hadde bestillt dobbeltrom, men ved ankomst hadde de ingen ledige så vi fikk i stedet leilighet som ikke var spesielt imponerende. Ikke et skap eller hylle til klær og sko, kun fem knagger på veggen.Virker også malplassert med dobbeltseng i stua. Er det en familie med små barn som skal bo på rommet kan det bli kaotisk. Synes heller ikke at hems og trappen opp dit er særlig småbarnsvennlig...
Kun tynne hvite persienner i vindu så i sommerhalvåret er rommet helt lyst når man skal sove.Dårlig ventilasjon gjorde at det ble fryktelig varmt når utetemperatur er et stykke opp på tyvetallet.
Synes heller ikke at utsikt til parkeringsplass er spesielt koselig.
Enkel middagsbuffet i restaurant som ikke hadde det store utvalget, men maten var ok og prisen var overkommelig.
Har bodd andre steder på Geilo tidligere og vil nok styre unna Ustedalen Hotel ved senere besøk i området.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, shj1964
Anmeldt 12. mars 2019 via mobile enheter

Var her i forbindelse med snowboard camp. Fint hotell med fine leiligheter. Vårt rom var litt i minste laget og bassenget var kaldt, men gode senger, god frokost og godt trykk i dusjen. Fin plassering utenom sentrum i forhold til bakkene og godt med plass til innendørs parkering

Dato for oppholdet: mars 2019
Takk, Kyrre T
Anmeldt 7. januar 2019

Vi reiste på tur med et vennepar. Vi skulle ha leilighet, men måtte bookes om til 2 hotellrom som hadde adkomst mellom rommene. Vi fikk halvpensjon under oppholdet som kompensasjon for byttet. Maten var god, både frokosten og middagen. Flotte rom. Beliggenheten er også veldig bra. Godt renhold. Blide og vennlige renholdere var det til og med, det er det en liten stund siden sist jeg så på hoteller. Dobbeltsengen består av to enkeltsenger som sklir veldig lett fra hverandre, det hadde vært fint om de var hektet sammen, det var det eneste vi hadde å utsette på oppholdet.

Dato for oppholdet: januar 2019
Takk, gormh309