Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 112
PricelineUSD 111
TripadvisorUSD 112
FindHotel
Orbitz.comUSD 112
CheapTicketsUSD 112
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (245)
Filtrer anmeldelser
245 resultater
Vurdering fra reisende
65
89
55
22
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
65
89
55
22
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 245 anmeldelser
Anmeldt 7. januar 2020 via mobile enheter

Bodde i en leilighet med 2 soverom, pen ny leilighet. Standarden er bra, greit utstyrt kjøkken.

Svømmebasseng og treningsrom på hotellet, helt ok standard.

Det som gjør at jeg ikke gir 5 er, kostet penger og bruke svømmebasseng. Litt myke senger. Litt støy fra toget.

Ellers helt supert, anbefales.

Vi kommer igjen.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, larsk305
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2019

Me var ein gjeng som hadde ein romsleg og triveleg leilighet. Senga var for så vidt grei, men puta hadde fasong som eit frimerke. Maten var god, både buffé middag og frukost. Ikkje alle av betjeninga snakka norsk. For få parkeringsplasser.

Dato for oppholdet: september 2019
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2019

Hadde bestillt dobbeltrom, men ved ankomst hadde de ingen ledige så vi fikk i stedet leilighet som ikke var spesielt imponerende. Ikke et skap eller hylle til klær og sko, kun fem knagger på veggen.Virker også malplassert med dobbeltseng i stua. Er det en familie med små barn som skal bo på rommet kan det bli kaotisk. Synes heller ikke at hems og trappen opp dit er særlig småbarnsvennlig...
Kun tynne hvite persienner i vindu så i sommerhalvåret er rommet helt lyst når man skal sove.Dårlig ventilasjon gjorde at det ble fryktelig varmt når utetemperatur er et stykke opp på tyvetallet.
Synes heller ikke at utsikt til parkeringsplass er spesielt koselig.
Enkel middagsbuffet i restaurant som ikke hadde det store utvalget, men maten var ok og prisen var overkommelig.
Har bodd andre steder på Geilo tidligere og vil nok styre unna Ustedalen Hotel ved senere besøk i området.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, shj1964
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mars 2019 via mobile enheter

Var her i forbindelse med snowboard camp. Fint hotell med fine leiligheter. Vårt rom var litt i minste laget og bassenget var kaldt, men gode senger, god frokost og godt trykk i dusjen. Fin plassering utenom sentrum i forhold til bakkene og godt med plass til innendørs parkering

Dato for oppholdet: mars 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Kyrre T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. januar 2019

Vi reiste på tur med et vennepar. Vi skulle ha leilighet, men måtte bookes om til 2 hotellrom som hadde adkomst mellom rommene. Vi fikk halvpensjon under oppholdet som kompensasjon for byttet. Maten var god, både frokosten og middagen. Flotte rom. Beliggenheten er også veldig bra. Godt renhold. Blide og vennlige renholdere var det til og med, det er det en liten stund siden sist jeg så på hoteller. Dobbeltsengen består av to enkeltsenger som sklir veldig lett fra hverandre, det hadde vært fint om de var hektet sammen, det var det eneste vi hadde å utsette på oppholdet.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, gormh309
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser