Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god pizza. Vi var 4”
Anmeldelse av A Tartiner Bakeri

A Tartiner Bakeri
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Geilo
Prisklasse: USD 18 - USD 25
Kjøkken: Fransk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Veldig god pizza.
Vi var 4 og bestilte en vegetar pizza 2 burgere og kokkens pizza. Pizza’n var overlegen. Lenge siden vi spiste en så god pizza i Norge. Må nesten utenlands for å finne maken. Tynn deilig pizza med ferske råvarer som mozzarella di bufala og burrata. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 579AdamS579
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (80)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 80 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Nydelig pizza !!! Vi var fem personer. Topp service og deilig mat. Gode porsjoner, kjapp mat, hyggelige medarbeidere.
Vi kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, yngvepe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Oppskrytte greier.
Veldig fint og fancy sted.
Men dessverre ingenting glutenfritt og ikke inn bydende i hyllene. De forklarte det med melstøv i lufta, men det kan løses det ved å ha glutenfritt i poser....som de ha andre steder

Kanelbollen var visst god

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, jeanettej661
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2019

Bakverket er godt, men utvalget elendig en lørdag ettermiddag. Hadde store forhåpninger, men ingenting ble innfridd. Dårlig kaffe servert med uhøflige kommentarer.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, Ingve B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2019 via mobile enheter

Gode brød og rundstykker. Croissanter slik de skal være. Luksus-start på dagen å handle frokosten her

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, TorTj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på A Tartiner Bakeri, så også på

 

Har du vært i A Tartiner Bakeri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din