Juving med familen i Ølmosjuvet (Uvdal) Super opplevelse med trygg og hyggelig guiding hele veien ned. Anbefales på det sterkeste!!
Topp familie juving. En kul tur nedover spennende fossefall og kulper. Vertskapet på Dagali Fjellpark sikrer en flott dag. Verdt et besøk.
Vi var en vennegjeng på 5 stk. som deltok på juving. Flott opplevelse med flinke guider! Veldig gøy for alle aldersgrupper.
For en helg! To dager med rafting med fantastisk hyggelige og flinke guider. Overnatting i flott ny lavvo. Kan virkelig anbefales. Så fine folk som jobber her. God stemning, alle var så hyggelige og flinke. Følte virkelig oss varmt velkomne.
Fantastisk raftingopplevelse! Kan trygt anbefales for alle! Dyktige, trygge, effektive guider, ingen venting, god mat☀️
Hyggelige guider, mye fin natur og får utfordret seg selv litt. Var en veldig fin tur med rappellering, bading og ake ut i vannet.