Takk for herlig dag med juving.
Vi hadde en kjempe fin opplevelse av juving for første gang.
Følte oss trygge pga var bra utstyr og en veldig bra guide.
Anbefales!
Takk for herlig dag med juving.
Vi hadde en kjempe fin opplevelse av juving for første gang.
Følte oss trygge pga var bra utstyr og en veldig bra guide.
Anbefales!
Hei,
tusen takk for anmeldensen. Vi setter stor pris på deres besøk. Vi er glade for at dere koste dere med juving i Dagali.
Takk for besøket, og velkommen tilbake, når dere blir ved Geilo igjen.
På vegne av Dagali Fjellpark - Emilie
Både jeg og min sønn på 11 år var super fornøyd med Familie rafting på Dagali fjellpark. Guidene var veldig hyggelig, flinke og morsomme. Var sug i magen under rafting en, men ikke skummelt. Vi følte oss godt ivarett og det ble en super opplevelse. Alt i alt en kul opplevelse å gjøre sammen med sitt barn.
Hei,
tusen takk for anmeldensen. Vi setter stor pris på deres besøk. Vi er glade for at dere koste dere med rafting i Dagali.
Takk for besøket, og velkommen tilbake, når dere blir ved Geilo igjen.
På vegne av Dagali Fjellpark - Emilie
En fantastisk dag med juving på Nesbyen. En fin naturopplevelse og masse action og moro. Guidene var med på å gjøre dette til en veldig fin dag, kan absolutt anbefale denne aktiviteten.
Hei, tusen takk for denne tilbakemeldingen, vi setter stor pris på det.
Vi håper vi får se deg snart igjen på Dagali Fjellpark, enten på rafting, eller på akebakken i vinter.
Hilsen Emilie fra Dagali Fjellpark
Utrolig kjekk opplevelse som er litt utenom det vanlige. Dyktige og morsomme guider som gjorde opplevelsen ufattelig bra.
Hei, tusen takk for denne tilbakemeldingen, vi setter stor pris på det.
Hilsen Emilie fra Dagali Fjellpark
Bra aking, morsomme bakker. Vennlig og serviceinnstilt betjening. En i følget hadde glemt votter og det fikk vi låne av dem.
Sent, men uansett: tusen takk for din tilbakemelding 🙏🤙❤️ Velkommen tilbake til vinteren.
Dette anbefales varmt🤩 Vi hadde en super opplevelse lørdag 24.7😃 Helt topp om man ønsker en aktiv dag, med spennende utfordringer, i fantastisk natur💪🧗♀️🌊🌞😍
Må også takke Robert og Daniel for meget profesjonell og hyggelig guiding! Vi fikk gode forklaringer og følte oss helt trygge😃
Dette er et godt forslag for å få med ungdommer på ferie med "kjedelige" foreldre😅 Fenget ihvertfall veldig for vår del👌😁
Å svare 2 år for sent? Gjerne det 🙃 Tusen takk for besøket og for tilbakemeldingen 🤙