Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2-timers Racing akebrett på Dagali Fjellpark ved Geilo i Norge
8

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Dagali Fjellpark på
Mer informasjon
Mer informasjon
Anmeldelser (221)
Filtrer anmeldelser
221 resultater
Vurdering fra reisende
201
13
1
5
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
201
13
1
5
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 221 anmeldelser
Anmeldt 2. juli 2023

Vi kjørte mountain cart på dag en. I løpet av en time får du prøvd forskjellige måter å kjøre bakken på Dag to hadde vi rafting. Bra info om regler og hva som skulle skje. Litt kjedelig at vi måtte gå skogsveien ved et stryk. Dag tre hadde vi juving. Gruppe på tolv gjorde at det ble litt venting pga sikkerhet. Venting - kaldt. Guidene var flinke til å holde humøret oppe. På campen bodde vi i en "moderne" lavo. Moderne betyr ink. strøm og madrasser. Servicen på campen var utrolig bra.

Dato for opplevelse: juni 2023
Takk, pertommyg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. april 2023

Kjøpte sjelke og fikk den ikke før om en time også måtte vi krangle med hun som jobbe der for å i det heletatt få sjelkene. Banen er også helt elendig, for mange humper og det gjør vondt å kjøre. Vil ikke anbefale med mindre du liker ukomfortable sjelker

Dato for opplevelse: april 2023
Takk, Didrikmannen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
emilie_pilatova, Public Relations Manager på Dagali Fjellpark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. april 2023

Hei, det var leit å få lese at du ikke var fornøyd på akebakke i Dagali. Har du bestilt kjelkene på forhånd? Vi anbefaler dette både på hjemmesiden og på Facebook. Du har rett at om ettermiddagen nå i påske var akebakken humpete. Det var mange som ønsket å ake, og temperaturen var ganske høy, så snøen holdt seg ikke så lenge i bra forhold. Vi må vurdere å gjøre kapasiteten lavere i varme dager til neste år. Tusen takk for besøket og for anmeldelsen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2023 via mobile enheter

Utrulig moro, godt opplegg og bra løype! God service og hyggelig betjening. Parkering rett ved anlegget, god plass! Varmestue ok.

Takk, Trip21778785911
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
emilie_pilatova, Public Relations Manager på Dagali Fjellpark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mars 2023

Tusen takk for anmeldensen, vi setter stor pris på det. Velkommen tilbake :-) Hilsen Emilie fra Dagali Fjellpark

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2023 via mobile enheter

Vi hadde en veldig fin og utrolig gøy ake opplevelse. Vi valgte 2 timer så tok vi en mini kakao pause i varmestuen etter 1 time. Digg❄️👏🏻 Vi kommer tilbake😉❄️

Dato for opplevelse: desember 2022
Takk, FrequentFlier49408
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
emilie_pilatova, Kundeansvarlig på Dagali Fjellpark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. januar 2023

Hei,

tusen takk for anmeldensen. Vi setter stor pris på deres besøk. Vi er glade for at dere koste dere med aking i Dagali.

Takk for besøket, og velkommen tilbake, når dere blir ved Geilo igjen.

På vegne av Dagali Fjellpark akebakke - Emilie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Helt super tur med familien! Litt lite vann i elven da vi var der, men det får man ikke gjort noe med. Guiden var flink til å gi instrukser og forklare, og vi fikk masse fine bilder i etterkant av turen.

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, Tiriltipptopp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
emilie_pilatova, Kundeansvarlig på Dagali Fjellpark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. januar 2023

Hei,

tusen takk for anmeldensen. Vi setter stor pris på deres besøk. Vi er glade for at dere koste dere med rafting i Dagali.

Takk for besøket, og velkommen tilbake, når dere blir ved Geilo igjen.

På vegne av Dagali Fjellpark akebakke - Emilie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser