Vi var fire familier med tenåringer sammen på aking i vinterferien. Kjempekjekt - anbefales. Vi kommer garantert igjen
Mange takk for besøket!
Vi hadde en veldig gøy og spennende formiddag med juving i Nesbyen! Vi hadde ikke prøvd juving før, og ble positivt overrasket over denne flotte opplevelsen, med en helt unik utsikt fra elven Rukkedøla. Vi hadde to flinke og trygge guider som visste hva de gjorde. Gjør det gjerne igjen!
Tusen hjertelig takk for dine kjempehyggelige ord 🙏❤️ takk for besøket og for tilbakemeldingen.
Fantastisk opplevelse med juving på Nesbyen. Vi ble tatt godt imot av to guider som forklarte og informerte før vi dro ut. Ikke bare dyktige, men også veldige hyggelige folk med smittende godt humør gjorde opplevelsen enda bedre. Juvingen var morsom og vi fikk utfordret oss med hopp, rappellering og sklier blant annet. Kul opplevelse som lett kan gjentas.
Juving i Nesbyen
Fantastisk opplevelse i Nesbyen. Veldig flinke guider. Det var mye vann i elven, som gjorde der umulig å rappellere. Vil anbefale denne aktiviteten for de som er i Nesbyen
Veldig gøy og morsom opplevelse for hele følge. Trygge guider som sørget for at vi følte oss trygge, selv ned de verste strykene. Det eneste som man kan utsette på dette er at informasjonen om sikkerhet foregikk på engelsk - og ikke veldig bra engelsk heller. Det var heller ikke mulig å oversette underveis til følge som ikke skjønte hva som ble sagt.
High Adrenaline Canyoning in Uvdal (Full ON):
Vi deltok som et par og gruppen var maks størrelse (14 stk. Fordelt på 2 guider). Det ble en voldsom overvekt av venting. Logget med klokka og av 4 timer og 30 min var vi i bevegelse i rett under 2 timer. Dvs. 2 timer og 30 min venting i/ved elva. Spesielt kritikkverdig var det å ikke bli sikret midlertidig på vei ut til første rappell. Da sto vi 1 m unna kanten på et 20 m fall, uten sikring frem til vi ble koblet inn på tauet for rappellering. Burde absolutt vært noe mer der...
Kjære Sindre,
tusen takk for anmeldelsen. Jeg ser på denne turen i vårt system og jeg kan se at det var en gruppe på 6 personer som fikk flyttet sin tur til denne turen, da de hadde vanskeligheter til å rekke den opprinnelige terminen sin. Vi ønsket å hjelpe dem, så vi bestemte oss å øke maks antall personer på denne turen fra 10 til 14.
Jeg beklager veldig mye at vi forårsaket at dere ikke koste dere under turen, da det var kaldt.
Sikring aspektet tar jeg videre med head guiden. Takk fot tilbakemeldingen. Trygghetsfølelsen er noe av det viktigste under turen, og om dere ikke følte det, da må vi forbedre dette.
Takk for en nyttig tilbakemelding, og beklager at dere ikke fikk opplevd turen på en bedre måte.