Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fiskelukt”

Restauranten Clarion Classics
Vurdert som nr. 9 av 24 Restauranter i Gardermoen
Prisklasse: USD 145 - USD 355
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

Ble møtt av en voldsom fiskelukt i døren da jeg kom på restauranten.
Fikk meg et koselig bord og bestilte hamburgeren.
Fiskelukten i lokalet var særdeles fremtredende.
Burgeren var god men litt «tung» i konsistensen.
En helt ok opplevelse.
Overpriset.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Hatmyr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (57)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 57 anmeldelser

Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

En hyggelig servitør, svensk så klart, tok oss i mot. Litt mix-up med bestilling og deretter en misforståelse, fulgt etter av en annen servitør som mistet tallerken slik at dressingen ble sølt utover bord, stol og gulv. Jada, uhell kan selvsagt skje. Men da burde vi som ble utsatt for uhellet fått litt ekstra oppmeksomhet. Men ingenting skjedde. Maten vi fikk var middels, helt grei. To hovedretter: biff og burger med drikke kom på 830kr. Det er nok i meste laget på helt middels mat. Den hyggelige svensken reddet besøket noe, men alt i alt var ikke dette en særlig hyggelig opplevelse.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, TheaKBye
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Dårlig service.
Måtte vente lenge før hovmester skjønte at jeg ville ha et bord.
Bestilte Cecar salat. Tok en evighet og få maten. Kyllingen i salaten var steinhard og tørr. Trolig stekt tidligere og oppvarmet igjen. Ellers godt nok krydret.
Ingen har spurt hvordan maten smakte.
Dette er ikke en god opplevelse.
Koster langt mer enn det smaker!

Dato for besøk: september 2018
Takk, Nina Dethloff O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2018 via mobile enheter

Jeg overnattet på comfort hotell runway. Hotellet hadde dessverre i middag på hotellet. Så ble det å spise på dette steder. Det var ok mat. Men litt "overpriset". Burde vært litt mer utvalg på menyen. Kelnere var litt uoppmerksome.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2018

Vi bestilte burger og drikke . Ventet mere enn en halv time på drikke, og nesten en time på en burger. Betjeningen virket ikke å være kvalifisert for jobben. Frarådes å spise der.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, rhjavi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restauranten Clarion Classics, så også på

 
Gardermoen, Ullensaker
 

Har du vært i Restauranten Clarion Classics? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din