“Fiskelukt”

Restauranten Clarion Classics
Vurdert som nr. 10 av 28 Restauranter i Gardermoen
Prisklasse: kr 1 609 - kr 3 940
Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

Ble møtt av en voldsom fiskelukt i døren da jeg kom på restauranten.
Fikk meg et koselig bord og bestilte hamburgeren.
Fiskelukten i lokalet var særdeles fremtredende.
Burgeren var god men litt «tung» i konsistensen.
En helt ok opplevelse.
Overpriset.

1  Takk, Michael H

Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

En hyggelig servitør, svensk så klart, tok oss i mot. Litt mix-up med bestilling og deretter en misforståelse, fulgt etter av en annen servitør som mistet tallerken slik at dressingen ble sølt utover bord, stol og gulv. Jada, uhell kan selvsagt skje. Men da burde vi som ble utsatt for uhellet fått litt ekstra oppmeksomhet. Men ingenting skjedde. Maten vi fikk var middels, helt grei. To hovedretter: biff og burger med drikke kom på 830kr. Det er nok i meste laget på helt middels mat. Den hyggelige svensken reddet besøket noe, men alt i alt var ikke dette en særlig hyggelig opplevelse.

1  Takk, TheaKBye
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Dårlig service.
Måtte vente lenge før hovmester skjønte at jeg ville ha et bord.
Bestilte Cecar salat. Tok en evighet og få maten. Kyllingen i salaten var steinhard og tørr. Trolig stekt tidligere og oppvarmet igjen. Ellers godt nok krydret.
Ingen har spurt hvordan maten smakte.
Dette er ikke en god opplevelse.
Koster langt mer enn det smaker!

Takk, Nina Dethloff O
Anmeldt 9. juni 2018 via mobile enheter

Jeg overnattet på comfort hotell runway. Hotellet hadde dessverre i middag på hotellet. Så ble det å spise på dette steder. Det var ok mat. Men litt "overpriset". Burde vært litt mer utvalg på menyen. Kelnere var litt uoppmerksome.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 894hannes
Anmeldt 5. juni 2018

Vi bestilte burger og drikke . Ventet mere enn en halv time på drikke, og nesten en time på en burger. Betjeningen virket ikke å være kvalifisert for jobben. Frarådes å spise der.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, rhjavi

Reisende som så på Restauranten Clarion Classics, så også på

Gardermoen, Ullensaker

Har du vært i Restauranten Clarion Classics? Del dine erfaringer!