Var på todagers kurs på dette hotellet. Synes kurset fløt bra og følte kursvertene fikk hjelp når de hadde behov for det. Ellers må jeg skryte veldig av maten vi fikk. Frokosten var fantastisk. Så mye forskjellig. Mye virket også hjemmelaget. Så bra start på dagen. Lunsjen fløt også veldig bra selv om det var masse folk som skulle ha mat. Men det som imponerte mest var det stilige pause maten vi fikk. Føler vanlig pausemat på kurs er frukt og litt twist. Kanskje noe søt i en to pause. Her var det i pause nr 1 frukt, god havregrøt, noen rundstykker som kunne smøres og kanelboller. I to pausen var det knekkebrød med pesto,tapenade og hummus samt kaker og juice. Så tommelen opp for maten på dette kurset. Motivasjonen ble gått fylt på i pausene. Ellers var det fine rom, med store bad. De var også drillet i å ha store mengde folk på hotellet. Så utsjekken hadde de løst bra. Er det noe å sette fingeren på er det at fitnessrommet kunne vært større. Det var rimelig fult der når vi skulle skvise inn en økt mellom kurs og middag. Innsjekk kunne også vært mer effektiv.Mer
- Besøk hotellets nettsted
- 011 47 63 94 94 94