Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 127
Vis tilbud
Booking.com
USD 136
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.10.21
Priceline
USD 116
Vis tilbud
Hotels.com
eDreamsUSD 136
Agoda.comUSD 142
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (688)
Filtrer anmeldelser
688 resultater
Vurdering fra reisende
198
299
128
38
25
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
198
299
128
38
25
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 688 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020

Til å være et budsjetthotell var dette en stor positiv overraskelse. Har ligget på de fleste hoteller rundt Gardermoen men aldri på dette.

Ble møtt av en veldig trivelig og serviceinnstilt medarbeider ved innsjekking, noe som alltid gir et bra førsteinntrykk.

Der jeg hadde forventet et standard halvslitent rom med lite bad og ingenting ekstra må jeg si at jeg ble glad da jeg åpnet døren denne gangen.

Rommet var utstyrt med alt jeg ofte savner på mange hotellrom i Norge.
Vannkoker og poser med pulverkaffe. Det var også safe samt en minibar som riktignok ikke hadde innhold, men bruker det som kjøleskap. Og ikke minst et skrivebord slik at jeg fikk åpnet laptop'en og jobbet litt fra rommet.

Badet var også stort og flott.
Og både seng og puter var veldig komfortable så jeg sov veldig godt den natten.

Morgenen etter fant jeg også en kaffemaskin med kapsler nede ved resepsjonen og pappbeger slik at jeg kunne kick-starte dagen med en frisk kaffekopp. En del hoteller tar betalt for en sliten kopp pulverkaffe men her var det bare å forsyne seg.

Er litt grådig på femmerne når jeg gjør anmeldelser, da må det være noe ekstra. Den gratis kapselkaffe-koppen samt gode kundeservicen gjorde susen her så det er ingen tvil; Dette blir hotellet jeg alltid vil foretrekke når jeg må overnatte på Gardermoen og kan trygt anbefale andre å gjøre det samme!

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
2  Takk, Paal_Kri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Flott hotell med rene, fine rom og flott personale. God meny frokost til tross for tilrettelegging ifbm corona virus. Absolutt et hotell jeg vil benytte flere ganger i fremtiden. Passe avstand til OSL.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, JonnyI7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2020

Vi hadde behov for overnatting selv i disse corona tider. Restauranten var stengt men det var mulig å kjøpe baquetter og drikke i resepsjonen. Hyggelig betjening. Rommet var rent og pent. Frokosten var bra selv om betjeningen hadde restriksjoner å forholde seg til. Dette løste de elegant. Vi håper å komme tilbake når alle restriksoner etc rundt corona pandemien er over.
Det som kan trekke litt ned er prisen for parkering. Vi var fornøyd og anbefaler dette overnattingsstedet.

Dato for oppholdet: mai 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, Ole_J2101
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. april 2020

Som de fleste ganger jeg har overnattet påThon Airport Gardermoen ble også denne gangen en hyggelig opplevelse. Fra mottakelsen på hotellet, via service på rommet - til hotellets begrensede servering var denne en anerkjent behandling av gjest! Når frokosten besto av 4 valg for tallerkenrett - så skyldes dette corona-situasjonen og har ikke noe med sparekniv å gjøre som en gjest uttalte seg om. En riktig avgjørelse av ledelsen som høstet min store sympati! Takk Thon!

Romtips: Rom -001-7 er de etter min mening best
Dato for oppholdet: mars 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Keinapel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2020

Gleder oss til å komme tilbake på dette hotellet nå i helgen.
Her er det alltid rent og pent, flotte rom og nydelig frokost. Hyggelig betjening og kjempegod service. Hotellet ligger kort vei inn til Jessheim is-og flerbrukshall hvor vi skal tilbringe helgen i NMF øst Konkurranse for drill. Samt kort vei til Gardermoen lufthavn. God helg!

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Monica S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
thonosloairport, Kundeansvarlig på Thon Hotel Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2020

Hei Monica S,

1000 takk for at du deler din herlige og full poeng tilbakemelding!

Det varmer opp servicehjertet vårt å høre at dere får så fine opphold hos oss. Vi bare håper at konkurransen gikk som det ønsket :-)

Velkommen skal dere være med masse smiler fra hele team på Thon Hotel Oslo Airport.

Roberto

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser