Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 191
Vis tilbud
Booking.com
USD 187
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.07.21
Priceline
USD 200
USD 143
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.07.21
Hotels.comUSD 191
CheapTicketsUSD 191
Agoda.comUSD 200
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (678)
Filtrer anmeldelser
678 resultater
Vurdering fra reisende
193
294
128
38
25
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
193
294
128
38
25
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 678 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2020

Hotellet ligger nært E6 og har stor gratis parkeringsplass.
Vi ble møtt av en serviceinnstilt ansatt som ga oss et flott rom som var både rent og smakfult innredet. Kaffe og te finnes på rommet samt kald drikke i eget kjøleskap. Rommet er også utstyrt med to vasker på badet og hadde paraply og skoskje for den som skuelle trenge det.
Frokosten har alt man trenger for å starte en god dag, trivelig personell, varm og kald mat samt frukt og croissant til kaffen.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, veronicaogmorten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Nå har jeg og familien testet to hoteller nært Gardermoen flyplass i nesten samme tidspunkt: Quality Airport Hotel Gardermoen og Thon Hotel Oslo Airport. Av disse to hotellene vil jeg anbefale Thon Hotel Oslo Airport helt klart. Thon hotellet var billigere, mye bedre rom med bedre plass, gratis parkering (i sommer), mer fasiliteter (isbitmaskin, skopussemaskin), finere fasiliteter, og litt bedre frokost. Quality hadde kanskje litt mer utvalg i frokosten, men Thon hadde bedre kvalitet på maten og vennligere og mer personell. Frokosten hadde også bedre tilbud for de med allergi. Det var også et stort pluss at Thon hadde kaffe og Te tilgjengelig på rommet og til og med de-caf :)

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, alfingew2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Det er ikke mulig å senke temperaturen på rommet ved hjelp av termostat. Her må en åpne vinduer. Våknet midt på natten svett og varm. Finnes ikke kald trekk i ventilasjonen. Har ikke spist frokost enda, men det er noe jeg gleder meg til. 30.07.2020

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, HenningStrauss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Til å være et budsjetthotell var dette en stor positiv overraskelse. Har ligget på de fleste hoteller rundt Gardermoen men aldri på dette.

Ble møtt av en veldig trivelig og serviceinnstilt medarbeider ved innsjekking, noe som alltid gir et bra førsteinntrykk.

Der jeg hadde forventet et standard halvslitent rom med lite bad og ingenting ekstra må jeg si at jeg ble glad da jeg åpnet døren denne gangen.

Rommet var utstyrt med alt jeg ofte savner på mange hotellrom i Norge.
Vannkoker og poser med pulverkaffe. Det var også safe samt en minibar som riktignok ikke hadde innhold, men bruker det som kjøleskap. Og ikke minst et skrivebord slik at jeg fikk åpnet laptop'en og jobbet litt fra rommet.

Badet var også stort og flott.
Og både seng og puter var veldig komfortable så jeg sov veldig godt den natten.

Morgenen etter fant jeg også en kaffemaskin med kapsler nede ved resepsjonen og pappbeger slik at jeg kunne kick-starte dagen med en frisk kaffekopp. En del hoteller tar betalt for en sliten kopp pulverkaffe men her var det bare å forsyne seg.

Er litt grådig på femmerne når jeg gjør anmeldelser, da må det være noe ekstra. Den gratis kapselkaffe-koppen samt gode kundeservicen gjorde susen her så det er ingen tvil; Dette blir hotellet jeg alltid vil foretrekke når jeg må overnatte på Gardermoen og kan trygt anbefale andre å gjøre det samme!

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
2  Takk, Paal_Kri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Flott hotell med rene, fine rom og flott personale. God meny frokost til tross for tilrettelegging ifbm corona virus. Absolutt et hotell jeg vil benytte flere ganger i fremtiden. Passe avstand til OSL.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, JonnyI7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser