Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 135
Hotels.comUSD 132
PricelineUSD 142
TravelocityUSD 132
eDreamsUSD 135
Trip.comUSD 148
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (692)
Filtrer anmeldelser
692 resultater
Vurdering fra reisende
201
300
128
38
25
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
201
300
128
38
25
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 692 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2020

Store og pene rom. Anbefaler hotellet. Hotellet ligger i et område med lite støy. Varmt og behagelig på det store og romslige badet med dobbel vasker. Meget lett å få parkert nært hotellet. Meget hyggelig personale som sørger for at oppholdet blir utmerket.

Romtips: Hotellet ligger i et rolig område.
Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, Kildegaard63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Vi ble tatt godt i mot sent på kvelden etter en lang reise. Som thonmedlem fikk jeg en flaske vann som ble satt stor pris på, pluss for tilgang til isbiter. Rent og fint rom. Fikk en god natts søvn i rolige omgivelser. Beste hotellfrokosten jeg har spist! Top-notch

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, carolineblomvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Veldig sur og lite imøtekommen svensk kvinne i resepsjonen , veldig frekk og utrivelig i sine svar og service .

Skitne bord i restauranten, lobby , rommet ,buffeen bar preg av mye griseseri.

Som det og planlegge for dem et enkelt gjenglemt bank kort var vanskelig for de og holde det de lover og informere om avvik på dette når man er i karantene på rommet.

Var denne gangen veldig skuffet og null fornøyde

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, AwJ1980Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Hotellet ligger nært E6 og har stor gratis parkeringsplass.
Vi ble møtt av en serviceinnstilt ansatt som ga oss et flott rom som var både rent og smakfult innredet. Kaffe og te finnes på rommet samt kald drikke i eget kjøleskap. Rommet er også utstyrt med to vasker på badet og hadde paraply og skoskje for den som skuelle trenge det.
Frokosten har alt man trenger for å starte en god dag, trivelig personell, varm og kald mat samt frukt og croissant til kaffen.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, veronicaogmorten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Nå har jeg og familien testet to hoteller nært Gardermoen flyplass i nesten samme tidspunkt: Quality Airport Hotel Gardermoen og Thon Hotel Oslo Airport. Av disse to hotellene vil jeg anbefale Thon Hotel Oslo Airport helt klart. Thon hotellet var billigere, mye bedre rom med bedre plass, gratis parkering (i sommer), mer fasiliteter (isbitmaskin, skopussemaskin), finere fasiliteter, og litt bedre frokost. Quality hadde kanskje litt mer utvalg i frokosten, men Thon hadde bedre kvalitet på maten og vennligere og mer personell. Frokosten hadde også bedre tilbud for de med allergi. Det var også et stort pluss at Thon hadde kaffe og Te tilgjengelig på rommet og til og med de-caf :)

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, alfingew2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser