Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 138
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.02.22
Hotels.com
USD 138
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.02.22
Priceline
USD 132
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.02.22
Booking.comUSD 137
TravelocityUSD 138
ZenHotels.comUSD 151
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (697)
Filtrer anmeldelser
697 resultater
Vurdering fra reisende
203
302
129
37
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
203
302
129
37
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 697 anmeldelser
Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Dette hotellet har bare blitt bedre med årene...Bra mat i restauranten, knallbra frokost store fine rom ! 5 minutter i taxi fra flyplassen, men enda bedre shutterfly buss, billig og rask hotellet Anbefales, ett av de beste på Gardermoen

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, Nita553
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Store og pene rom. Anbefaler hotellet. Hotellet ligger i et område med lite støy. Varmt og behagelig på det store og romslige badet med dobbel vasker. Meget lett å få parkert nært hotellet. Meget hyggelig personale som sørger for at oppholdet blir utmerket.

Romtips: Hotellet ligger i et rolig område.
Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, Kildegaard63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Vi ble tatt godt i mot sent på kvelden etter en lang reise. Som thonmedlem fikk jeg en flaske vann som ble satt stor pris på, pluss for tilgang til isbiter. Rent og fint rom. Fikk en god natts søvn i rolige omgivelser. Beste hotellfrokosten jeg har spist! Top-notch

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, carolineblomvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Veldig sur og lite imøtekommen svensk kvinne i resepsjonen , veldig frekk og utrivelig i sine svar og service .

Skitne bord i restauranten, lobby , rommet ,buffeen bar preg av mye griseseri.

Som det og planlegge for dem et enkelt gjenglemt bank kort var vanskelig for de og holde det de lover og informere om avvik på dette når man er i karantene på rommet.

Var denne gangen veldig skuffet og null fornøyde

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, AwJ1980Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Hotellet ligger nært E6 og har stor gratis parkeringsplass.
Vi ble møtt av en serviceinnstilt ansatt som ga oss et flott rom som var både rent og smakfult innredet. Kaffe og te finnes på rommet samt kald drikke i eget kjøleskap. Rommet er også utstyrt med to vasker på badet og hadde paraply og skoskje for den som skuelle trenge det.
Frokosten har alt man trenger for å starte en god dag, trivelig personell, varm og kald mat samt frukt og croissant til kaffen.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, veronicaogmorten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser