Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 166
Hotels.comUSD 154
PricelineUSD 166
TravelocityUSD 154
Trip.comUSD 173
ZenHotels.comUSD 181
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (723)
Filtrer anmeldelser
723 resultater
Vurdering fra reisende
216
312
131
37
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
216
312
131
37
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 723 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2021

Store fine rom, rent og stilfult. veldig god frokost, barna super fornøyd. Det eneste negative vi har å utsette på oppholdet er at parkeringen skulle vært inkludert i hotellets opphold. Vi skulle fram og tilbake til flere plasser over tre dager og ble litt ekstra styr å passe på parkeringen.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, snia123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021

Flott og stort rom. Frokosten var kjempe god som den vanligvis er på Thon hoteller. Hyggelige ansatte. Skal jeg si noe negativt må det være at parkeringen burde vært inkludert i romprisen. Jeg anbefaler dette hotellet, og kommer til å bruke dette hotellet neste gang jeg er ved Gardemoen.

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, Richard B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

Hadde to overnattinger. Rommene har bra størrelse. Gode senger. Rent og pent. Betjeningen var imøtekommende og behjelpelig med det vi trengte. Ikke noe støy fra trafikk eller fly. Frokosten var også veldig god.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 763elisabethw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juni 2021

Jeg var på Thon Hotel i karantene.
Jeg hadde en fantastisk tid.
Hotellet er veldig smakfullt og har alt en person trenger.
Tjenesten var hyggelig og hjelpsom.
Maten er variert og veldig velsmakende.
I tillegg er det en fantastisk park med en vakker innsjø i nærheten.

Dato for oppholdet: mai 2021
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Witalij77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. april 2021

Må si meg imponert over dette hotellet i karantene. Maten jeg fikk var god, variert og nok (mengdemessig). Rommet var stort og rent. Vi fikk rene håndklær ganske ofte. Jeg kan ikke klage på noe, takk for at dere gjorde at jeg ikke hatet karantenen!

Dato for oppholdet: april 2021
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Nuriaes16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser