Christer M
Reisetype: Reiste alene
Camilla Aasen, MarketingThon Hotel Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. nov. 2023
Kjære Christer.

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det varmer sepesielt å høre at vårt personale ga deg et godt opphold.
Hjertelig velkommen tilbake til oss ved en annen anledning.

• Radissonhotels.com
Triple Room with private bathroom
6.7 km fra Thon Hotel Oslo Airport
Se flere hoteller i Gardermoen
Anmeldt 13. november 2023

Flott hotell. Hadde en mindre hyggelig opplevelse da jeg ankom hotellet og henvendte meg i resepsjonen for å høre om det var mulig å sjekke inn før tiden. Ble svært bryskt avvist, direkte ubehagelig.

Dato for oppholdet: november 2023
Takk, Ambassador162638
Camilla Aasen, Marketing på Thon Hotel Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2023

Kjære gjest.

Tusne takk for din tilbalkemelding, veldig hyggelig å høre at du likte hotellet vårt. Men vi er veldig lei oss for at du ble møtt på en dårlig måte i resepsjonen. Vi har harr tarvel dager med fullt hotell i novemebre og oktober og disse dagene har vi dessverre ofte ikke mulighet til å sjekke inn gjester tidligere enn den garanterte innsjekkstiden kl. 15:00. Men man kan selvsagt spørre og da skal man så klart bli møtt på en høffelig og vennlig måte og ikke avvises bryskt.
Det beklager vi på det sterkeste og vil ta det videre med våre ansatte.

Vi håper å se deg her ved en annen anledning med en hyggeligere start.

Guest relations Manager

Anmeldt 31. oktober 2023

Frokosten var suveren, alt ein frokost skal være.
Rommet var ok , fikk ikke vinduet opp så mye, lite luft da vi et vant til mere frisk luft.
Manglet sukker til Teen på rommet , ellers var det bra rom.

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, Bente V
Camilla Aasen, Marketing på Thon Hotel Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2023

Kjære gjest.

Tusen takk for veldig hyggelig tilbalkemelding. Vi er stolte av vår frokost og det er flott å høre at den falt i smak. Leit at det ikke var sukker på rommet, om det skulle mangle noe på rommet er det bare å ringe vår resepsjon så vil de hjelpe dere og komme med påfyll.

Velkommen tilbake ved en annen anledning!

Anmeldt 22. september 2023

Smakfullt hotell med et særdeles hyggelig personale. Mitt inntrykk var et velfungerende hotell som var i stand til å ta meget godt vare på gjestene sine. Jeg fikk kodekort for bruk av treningsrom etter utsjekking.

Takk, Annie U
Camilla Aasen, Marketing på Thon Hotel Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2023

Kjære gjest.

Tusen takk for at du gir oss tilbakemelding på din opplevelse hos oss. Det er utrolig hyggelig å høre at du hadde det fint her og ikke minst at du følte deg ivaretatt av vårt personale.
Vi håper å se deg her igjen ved neste opphold på Gardermoen.

Anmeldt 14. september 2023 via mobile enheter

Hotellet er stort og egner seg for konferanser. Alt er rent og praktisk, som vanlig på thon hoteller. Ikke et fnugg sjarmerende, men greit nok. Frokosten var skikkelig bra, lunsjen likeså. Middagen var også over gjennomsnitt for tilsvarende hoteller.

Takk, April-Elin
Camilla Aasen, Marketing på Thon Hotel Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2023

Kjære April.

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi er et ganske stort hotell med mange store lokaler så jeg kan forstå at vi kanskje ikke alltid oppfattes som like sjarmerende som et mindre hotell, men vi har våre gode sider vi også. ;-)
Veldig fint å høre at maten smakte bra hos oss og vi håper å se deg her igjen ved an annen anledning.

Anmeldt 8. september 2023 via mobile enheter

Stort og fint rom, inkl. stort bad. Fargerikt og fancy interiør på både rommet og hotellet ellers. Kjempegod frokost med et godt utvalg. Rolig og behagelig atmosfære. Alt fungerte som det skulle, så vi har ingenting å sette fingeren på. Vi er veldig fornøyd og kommer gjerne tilbake.

Romtips: Enkelt å komme seg fra og til Gardermoen med shuttlebus.
Takk, Anita Mostrøm H
Camilla Aasen, Marketing på Thon Hotel Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2023

Kjære gjest!
Tusen hjertelig takk for en flott tilbakemelding. Det er veldig hyggelig å høre at du hadde et godt opphold hos oss og likte interiøret.
Velkommen tilbake neste gang du er i området.