Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 144
Hotels.comUSD 144
TravelocityUSD 144
Trip.comUSD 140
eDreamsUSD 138
PricelineUSD 145
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (722)
Filtrer anmeldelser
722 resultater
Vurdering fra reisende
177
258
173
74
40
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
177
258
173
74
40
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4954 av 722 anmeldelser
Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

Dårlig start på oppholdet: Da jeg låste meg inn på tildelt rom stod jeg plutselig ansikt til ansikt med en fremmed kvinne (hun var heldigvis påkledd...). Pinlig - hvordan kan slikt skje? Fikk byttet.
Ok rom, men mangler kj.skap og vannkoker. Konferansefasiliteter ok, mye å bite i i pausene. Mye trøbbel med lyden, måtte stadig ha hjelp med mic'en. God lunch, faktisk bedre enn kveldsbufeten som var en liten skuffelse. Litt rotete anretning, noe flere påpekte. Sånn midt på treet opplevelse...

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, P6971JQandreasm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anne-Margrethe T, General Manager på Quality Airport Hotel Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. januar 2019

Kjære gjest!

Tusen takk for din tilbakemelding.

Jeg har ingen forklaring på hva som har skjedd når du sjekket inn, og beklager det på det sterkeste.

Det er av slike konstruktive tilbakemeldinger vi blir bedre, og vi tar dine punkter opp internt.

Vi gleder oss til å ønske deg tilbake til oss, og skal gjøre alt for å skape en enda bedre opplevelse!

Mvh
Quality Airport Hotel Gardermoen
Anne-Margrethe Tveit

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2018

Fint og romslig hotell som er verdt et besøk. Bodde i nyoppusset del med flotte rom. God mat i restauranten og hyggelige ansatte, ikke veldig mye mat for pengene. Fint treningsrom, men manglet god lufting/aircondition. Morsomt med shuffleboard og fussball spill i baren. Minus for at baren stengte tidlig, virket som de ansatte var mer ivrig på å gå hjem for kvelden enn å spille bra musikk for gjestene. Ikke spesielt blide var de heller. God frokost, men minimale og små boller til å ha frokostblanding i.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Klm0301
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anne-Margrethe T, General Manager på Quality Airport Hotel Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. januar 2019

Kjære Kim!

Tusen takk for din tilbakemelding.

Vi har tatt opp dine konstruktive tilbakemeldinger, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake til ett enda bedre hotell.

Det er av våre gjesters tilbakemeldinger vi blir bedre :-)

Mvh
Quality Airport Hotel Gardermoen
Anne-Margrethe Tveit

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Dette er et stort hotell tilrettelagt for konferanser og reisende som skal med fly. For å komme til hotellet må man ta bussen som koster 70kr per vei. Siden dette er første stopp tar det kort tid før man kommer til hotellet, men noe tid før man er på OSL.

Heldigvis var jeg heldig å få et bra rom, men noen av de jeg deltok sammen med klaget at de synes ikke romer var rengjort skikkelig. Også en hadde tett sluk. Om dette var brakt videre til hotellet fra den enkelte er jeg uviss.

Hotellet er også aktuell hvis du skal reise med fly, mener rompris var Ok i forhold til hva hotellets tilbud.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, KVTL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anne-Margrethe T, General Manager på Quality Airport Hotel Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi er stolte over å ha re-åpnet vårt nye hotell, og har fått mye positiv respons.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake :-)

Mvh
Quality Airport Hotel Gardermoen

Anne-Margrethe Tveit
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Var her 4 dager på konferanse. God mat, hyggelig personale og bra konferansefasiliteter og et bra trimrom! Stedet anbefales.

Lurer på hva UNICEF får av Choice når jeg valgte å ikke få rengjort rommet en dag, og hvilke betydning dette har for lønns-og arbeidsvilkår for de ansatte! Vil gjerne ha et svar av hotellet!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 282christopherb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anne-Margrethe T, General Manager på Quality Airport Hotel Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

For hvert rom våre gjester ber oss om å ikke rengjøre, donerer hotellet 10 kr. pr. natt til Unicef. Når det gjelder våre renholdere endrer det ikke deres arbeidsvilkår da vi disponerer de til annet renhold på alle våre fellesareal.

Vi er opptatt av å være med å gjøre en forskjell, og er stolt av å kunne bidra på denne måten.

Vi takker for at du spør om dette, så vi kan gi et riktig svar til deg.

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss :-)

Mvh
Quality Airport Hotel

Anne-Margrethe Tveit
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2018 via mobile enheter

Var på konferanse her. Det ble en bra opplevelse med et par unntak.
Kaldt vann i dusjen og dårlig lyd i konferansesal.
Ellers, meget bra.
Store rom, trivelig barområde (uten de store drinkopplevelsene), meget bra lunsj, god frokost og bra middag.
Trivelig personale.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Adventures67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anne-Margrethe T, General Manager på Quality Airport Hotel Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Vi beklager utfordringen vi hadde og vil informere deg om at vi etter deres opphold har utbedret dette.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake, så du får oppleve vårt produkt 100 %

Mvh
Quality Airport Hotel Gardermoen

Anne-Margrethe Tveit

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser