Tobine10
2,0 av 5 boblerAnmeldt 4. feb. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: februar 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Helle A, KundeansvarligQuality Airport Hotel Gardermoen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. feb. 2019
Hei Tobine10!

Så hyggelig at du var fornøyd med seng og rom! Vi legger oss selvfølgelig flate og må bare beklage for at søvnen ble forstyrret og minimal - slik ønsker vi ikke at gjestene våre skal ha det. Vi har ofte arrangementer i lobbyen, og vi jobber jevnt med å påse at dette gjennomføres best mulig slik at musikken blir konsentrert inn i baren, noe som muligens ikke har skjedd denne gang. Vi prøver fremover å opplyse gjestene ved innsjekk hvis det er arrangementer i lobbyen/baren på kvelden, slik at vi har mulighet til å plassere de riktige gjestene i våre stille fløyer.

Vi håper du likevel kommer på besøk til oss igjen ved en senere anledning og at vi får plassert deg på riktig rom! Velkommen tilbake :-)

Med våken hilsen,
7.1 km fra Quality Airport Hotel Gardermoen
9.7 km fra Quality Airport Hotel Gardermoen
Se flere hoteller i Gardermoen
Anmeldt 4. februar 2019

Var her på en konferanse ifm med jobben. Bodde en natt. Service og frokosten var utmerket. Men tror rengjøring må oppgraderes litt på rommene. Smører meg inn med salve morgen og kveld på føttene nå. Tror ikke badet var tilfredsstillende rengjort.

Dato for oppholdet: januar 2019
Takk, Tor L
Helle A, Kundeansvarlig på Quality Airport Hotel Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2019

Hei Tor L!

Takk for besøket og ikke minst tilbakemeldingen - det setter vi stor pris på. Så hyggelig at du var fornøyd med både service og frokost! Er det noe ønsker å være best på, så er det nemlig den personlige servicen her hos oss. Bra du nevner at du ikke synes at renholdet var tilfredstillende, slik at jeg kan ta det videre med den avdelingen og at vi der av kan bli flinkere. Takk! Velkommen igjen :-)

Med vennlig hilsen,
Helle Andersen

Anmeldt 3. februar 2019

Helt greit rom. Trøbblete og møkkete dusj som gjorde at hele rommet ble vått. Burde hatt kjøleskap.
Bra frokost. Skuffende lunsj og OK middag.
Konferansedelen var bra med drikke, frukt og snacks. Luftkvaliteten i konferanserommet var ikke bra.

Dato for oppholdet: januar 2019
1  Takk, Livinghill

Hei Livinghill!

Takk for en detaljert og utfyllende tilbakemelding - det liker vi. Vi tar med oss både det gode og det dårlige, så skal vi jobbe videre med dette, spesielt maten! Velkommen tilbake til oss en annen gang :-)

Med vennlig hilsen
Helle A

Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Pene og rene rom, ok+ treningsrom med forskjellig utstyr, god frokost med allergivennlig alternativ. DÅRLIG restaurant. Hovmesteren måtte lese opp fra en lapp, servitøren tok ikke drikkebestilling til alle, og serverte plutselig tilfeldig drikk til ulike folk. Hovedretten ble kastet ned på bordet, og de hadde det veldig travelt med å fjerne tallerkene omtrent før man var ferdig å spise. Desserten ble gitt beskjed om skulle være glutenfri noe den absolutt ikke var. God var den heller ikke. Ingen god opplevelse fra 3-rettern.

Dato for oppholdet: februar 2019
Takk, elised-h

Hei elised-h!

Hurra, takk for en slik utfyllende tilbakemelding! Ekstra hyggelig var det at du var nøyd med mye på vårt hotell. Service og gjennomføring av en middag hos oss setter vi veldig høyt og det er utrolig viktig for oss at vi leverer 101% hver gang! Slik du beskriver det her, skal det absolutt ikke være. Vi har tatt dette videre og tatt en runde på dette internt slik at vi leverer bedre neste gang. Takk til deg som sier i fra, det er eneste måten vi kan bli fantastiske på :-) Velkommen tilbake!

Med en stor hilsen,
Helle Andersen

Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

Dårlig start på oppholdet: Da jeg låste meg inn på tildelt rom stod jeg plutselig ansikt til ansikt med en fremmed kvinne (hun var heldigvis påkledd...). Pinlig - hvordan kan slikt skje? Fikk byttet.
Ok rom, men mangler kj.skap og vannkoker. Konferansefasiliteter ok, mye å bite i i pausene. Mye trøbbel med lyden, måtte stadig ha hjelp med mic'en. God lunch, faktisk bedre enn kveldsbufeten som var en liten skuffelse. Litt rotete anretning, noe flere påpekte. Sånn midt på treet opplevelse...

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, P6971JQandreasm
Anne-Margrethe T, General Manager på Quality Airport Hotel Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. januar 2019

Kjære gjest!

Tusen takk for din tilbakemelding.

Jeg har ingen forklaring på hva som har skjedd når du sjekket inn, og beklager det på det sterkeste.

Det er av slike konstruktive tilbakemeldinger vi blir bedre, og vi tar dine punkter opp internt.

Vi gleder oss til å ønske deg tilbake til oss, og skal gjøre alt for å skape en enda bedre opplevelse!

Mvh
Quality Airport Hotel Gardermoen
Anne-Margrethe Tveit

Anmeldt 19. november 2018

Fint og romslig hotell som er verdt et besøk. Bodde i nyoppusset del med flotte rom. God mat i restauranten og hyggelige ansatte, ikke veldig mye mat for pengene. Fint treningsrom, men manglet god lufting/aircondition. Morsomt med shuffleboard og fussball spill i baren. Minus for at baren stengte tidlig, virket som de ansatte var mer ivrig på å gå hjem for kvelden enn å spille bra musikk for gjestene. Ikke spesielt blide var de heller. God frokost, men minimale og små boller til å ha frokostblanding i.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Klm0301

Kjære Kim!

Tusen takk for din tilbakemelding.

Vi har tatt opp dine konstruktive tilbakemeldinger, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake til ett enda bedre hotell.

Det er av våre gjesters tilbakemeldinger vi blir bedre :-)

Mvh
Quality Airport Hotel Gardermoen