Katrine U
4,0 av 5 boblerAnmeldt 23. mars 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: mars 2019
Helle A, KundeansvarligQuality Airport Hotel Gardermoen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. mars 2019
Hei Katrine U!

Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding - det setter vi stor pris på. Velkommen igjen :-)

Med stor hilsen
7.1 km fra Quality Airport Hotel Gardermoen
9.7 km fra Quality Airport Hotel Gardermoen
Se flere hoteller i Gardermoen
Anmeldt 11. mars 2019

Jeg bodde en natt på dette hotellet ifm. en konferanse. Det er veldig lett å komme seg både til og fra hotellet med shuttlebussen som går fra flyplassen.

Rommet var fint med relativt god plass og god seng. Jeg savnet riktignok en minibar eller et lite kjøleskap. Trykket i dusjen kunne også vært skrudd opp et hakk. Ellers var rommet veldig bra. Jeg merket ikke noe til støy eller bråk da jeg skulle sove.

Både frokost, lunsj og middag var veldig bra med rikelig å velge i. De kunne vært flinkere til å etterfylle vann ved bordene.

Ellers var det et fint og stort hotell. Gode stoler og god luft i møterommene.

Takk, Simsim7
Helle A, Kundeansvarlig på Quality Airport Hotel Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mars 2019

Hei Simsim7!

Wow - dette var en utfyllende og god tilbakemelding! Så hyggelig at du var fornøyd med oppholdet ditt hos oss, og ekstra gøy å lese at vi har blitt bedre ;-)

Stemmer det - vi har flyttet minibaren ut av rommet. Det har blitt mer og mer vanlig på hotell, inkludert vårt eget, for å kunne gi et større og bedre utvalg til alle våre gjester. Derfor finner man nå alt av snacks og drikke i vår "store minibar" - Lounge24, som er plassert ved resepsjonen!

Takk for besøket - du er hjertelig velkommen igjen!

Anmeldt 9. mars 2019

Deltok på en stor (300+) konferanse i mars. Flotte rom, nyoppusset, gode kvaliteter. Rent og fint, ingenting å utsette på rommet. Svært god mat i restauranten til lunsj og middag, litt begrenset til frokost. Litt vanskelig å finne sitteplasser når restauranten var full av konferansefolk til lunsj. Gode konferansefasiliteter, men "alle" irriterte seg over stolene som hele tiden hang seg sammen med nabostolen. Trangt å ha så mange i den salen vi var i. Men i det store og hele så fungerte alt helt etter boka.

1  Takk, LaLaBolstad
Helle A, Kundeansvarlig på Quality Airport Hotel Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mars 2019

Hei LaLaBolstad!

Dette va flott lesing - tusen takk skal du ha! Veldig hyggelig for oss å få slike tilbakemeldinger, og vi tar selvfølgelig med oss både det flotte og det litt mindre flotte videre. Håper vi er så heldige å få deg tilbake som gjest ved en annen anledning. Velkommen igjen :-)

Anmeldt 4. mars 2019

Vi brukte hotellet i slutten av januar i forbindelse med en stor internkonferanse.
Hotellet ligger fint til med kun ca. 7 min med shuttlebus fra flyplassen.
stort hotell med mange rom, oppgradert flere ganger siden åpning og fremstår som moderne og med gode fasiliteter.
Rommene er kanskje ikke alle de nyeste, men fungerer veldig bra og har det du trenger for en overnatting. Gode senger, litt lytt ut til gangen, men ikke plagsomt.
god frokost og godt med plass, koselig stemning.
Konferanselokalene og fasilitetene var veldig bra. Hyggelig og hjelpsomme ansatte.
Lunsjen var også veldig bra med godt utvalg både for allergikere og andre.
Vi hadde en liten misforståelse i forbindelse med middagen og fikk servert buffet, men dette fungerte veldig bra. Dog kanskje litt likt hva vi fikk servert til lunsj.
Alt i alt et hotell og anbefale for konferanser og forretningsreiser.
Hotellet har også trimrom og ligger like i skogkanten så det er fine turmuligheter i området.
Vi var veldig fornøyd og kommer gjerne igjen.

Romtips: Rom i høyere etasjer og ut mot skogen vil jeg kanskje anbefale
Dato for oppholdet: januar 2019
Takk, elisabethgavin

Hei elisabethgavin!

For en flott tilbakemelding - tusen hjertelig takk! Det er musikk i våre ører når gjester blir så fornøyde, og selvsagt godt å høre om det er noe vi kan bli enda bedre på. Takk for besøket og velkommen til oss igjen!

Anmeldt 5. februar 2019 via mobile enheter

Rommet er rent og pent, gode senger. Jeg kan bekrefte at det er gjort lite mtp støynivå. Plagsomt å høre på høy musikk til langt ut på natt. Prøvde å ringe resepsjonen, men uten hell. Dette er meget uheldig og svært lite ønskelig- spesielt midt i uken.

Dato for oppholdet: februar 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Tobine10
Helle A, Kundeansvarlig på Quality Airport Hotel Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2019

Hei Tobine10!

Så hyggelig at du var fornøyd med seng og rom! Vi legger oss selvfølgelig flate og må bare beklage for at søvnen ble forstyrret og minimal - slik ønsker vi ikke at gjestene våre skal ha det. Vi har ofte arrangementer i lobbyen, og vi jobber jevnt med å påse at dette gjennomføres best mulig slik at musikken blir konsentrert inn i baren, noe som muligens ikke har skjedd denne gang. Vi prøver fremover å opplyse gjestene ved innsjekk hvis det er arrangementer i lobbyen/baren på kvelden, slik at vi har mulighet til å plassere de riktige gjestene i våre stille fløyer.

Vi håper du likevel kommer på besøk til oss igjen ved en senere anledning og at vi får plassert deg på riktig rom! Velkommen tilbake :-)

Med våken hilsen,
Helle A
Marketing & Communication Coordinator

Anmeldt 4. februar 2019

Var her på en konferanse ifm med jobben. Bodde en natt. Service og frokosten var utmerket. Men tror rengjøring må oppgraderes litt på rommene. Smører meg inn med salve morgen og kveld på føttene nå. Tror ikke badet var tilfredsstillende rengjort.

Dato for oppholdet: januar 2019
Takk, Tor L

Hei Tor L!

Takk for besøket og ikke minst tilbakemeldingen - det setter vi stor pris på. Så hyggelig at du var fornøyd med både service og frokost! Er det noe ønsker å være best på, så er det nemlig den personlige servicen her hos oss. Bra du nevner at du ikke synes at renholdet var tilfredstillende, slik at jeg kan ta det videre med den avdelingen og at vi der av kan bli flinkere. Takk! Velkommen igjen :-)

Med vennlig hilsen,
Helle Andersen