Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 160
Vis tilbud
TripadvisorUSD 160
Hotels.com
Booking.comUSD 160
eDreamsUSD 160
FindHotel
TravelocityUSD 160
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (698)
Filtrer anmeldelser
698 resultater
Vurdering fra reisende
172
250
166
73
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
172
250
166
73
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 698 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelige og blide ansatte. Nydelig frokost og middag! Rene og fine rom. Mulighet for chromecast på rommet. Mulighet for å lade elbil på parkeringsplassen. Eneste minuset er at parkeringen ikke er inkludert i prisen for rommet, men det blir ikke store slanten hvis man lar bilen stå sammenhengende. Stilen på hotellet får terningkast 6!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, annkristinm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

På grunn av bortfall av utenlandsreise/ flyet kansellert så hadde vi ikke lenger behov for overnatting på flyplassen . Umulig å få igjen pengene enda hotellet stengte. Ble overført til søsterhotell og så videre tilbake igjen . Men umulig å få penger tilbake eller gavekort .
Kommer aldri til å bruke Quality igjen

Dato for oppholdet: juli 2020
2  Takk, Wenche T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Elendig hotel,hadde ikke fungerende tv på 3 dager og dere visste om problemet ingen redde opp sengene eller la inn nye håndkler,stein hard madrass,elendig bar(okey det er corona tider men hallo 1 mann som skal drifte 1 restaurant selv og det er bare der du kan få en øl pga resten er lukket pågrunna corona) uteområdet så ut som en dass,teppe i 3etasje var møkkete i 3dager,ingen room service eller telefon i det minste på rommet,ingen kjøleskap,små rom men en veldig bra dusj i det minste og dette er 4 stjerner?
Men dere skal ha får att dere viser forståelse og velger å gi meg en kompensasjon så derfor får dere 3 og ikke 1

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, williamhenryb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2020

Hotellet er ganske nytt og med fine rom, men uten utsikt fra noen kant å skrive hjem om. Konferanselokalene er ok, men det er lite dagslys. Maten er ok, slik man minimum forventer at den skal være på et konferansehotell. Buffeten kunne vært organisert litt bedre. Det blir lange køer. Pluss for egen omelett-kokk til frokost. Som på de fleste Stordalen-hoteller er det softice-maskin og popcorn til fri disposisjon.Toalettfasilitetene er fellesanlegg for alle kjønn, men nyoppussede og fine. Beliggenheten til hotellet er midt i en rundkjøring, langt fra bebyggelse og folk. Egner seg kun for konferanser. Folk som er på ferie må styre unna, med mindre de skal ha noe relativt nært til flyplassen. Men vær obs på at fellesarealene antagelig er okkupert av oppstemte konferansedeltakere...

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Ingrid E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helle A, Guest Relations Manager på Quality Airport Hotel Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mars 2020

Hei Ingrid E!

Tusen takk for en fullverdig og fin tilbakemelding. Her var det mye positiv lesning! Utsikt kan vi dessverre ikke skryte på oss, med mindre du får et rom vendt bakover og liker å se på skog. Buffeten prøver vi hver dag å organisere best mulig slik at gjestene får en positiv matopplevelse, men her ser det ut som vi har bommet litt. Beklager det!

Vi er et fantastisk flott konferansehotell, og jaggu har vi fornøyde gjester som bare skal sove her en natt før de skal på reise videre i tillegg - en perfekt match! Håper vi får besøk av deg ved en annen anledning - velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen,
Helle A,
Quality Airport Hotel Gardermoen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2020

To dagers konferanse, flott og delikat "pausebuffet" med softis, popcorn, frukt, kaker og grønnsaker. Men lunsjbufeen var dårlig. Mange kom til lunsj samtidig og fatene ble tomme uten at det ble fylt opp igjen uten at vi spurte. Ble stående lenge å vente. Dårlig utvalg. Det samme gjaldt kveldsbuffeten - dårlig utvalg.
Uerfarent personale, som ikke ryddet av.
Lyspunktet på dette hotellet er betjeningen i resepjonen, veldig serviceminded.
Rommene er helt greie, men når det ikke er telefon på rommet så en kan nå resepsjonen kan en i alle fall sette opp en plakat med telefonnummeret.

Var nok litt uheldig denne helgen, mye bråk i gangene om natten som ødela nattesøvnen, uten at noen grep inn.

Så selv om stedet er nyoppusset, er det langt igjen til det kan kalles et godt konferansehotell, velger noe annet neste gang.

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, lilljacquelinef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helle A, Guest Relations Manager på Quality Airport Hotel Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mars 2020

Hei lilljacqelinef!

Uff, dette var ingen hyggelig lesning. Vi beklager så mye at buffeten ikke ble fylt på nok. Vi har siden den gang endret innholdet i buffeten og strammet inn på rutinene rundt. Tusen takk som sier i fra, det er slik vi blir bedre! På hvert hotellrom har vi to flyere som står et telefonnummer til resepsjonen på, mulig disse ikke lå godt nok fremme.

Håper vi får besøk av deg en annen gang der vi klarer å levere perfekt i alle ledd. Hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen,
Helle A,
Quality Airport Hotel Gardermoen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser