Familien ble streikefast og bodde 5 dager på hotellet. Flotte fasiliteter, fine rom, romslig plass, hyggelig betjening i resepsjon og restaurant, og ok men litt kjedelig buffet både til frokost, lunsj og middag.
MEN er noen seriøse mangler på housekeeping:
Første rom var ikke badet rengjort veldig bra ved ankomst. Det lå en skitten truse på gulvet under vasken. Vi ga beskjed til housekeeping om morgenen, og om ettermiddagen var dette ennå ikke fikset. Da ringte vi resepsjonen, og housekeeping kom og var sur og sinte på oss.
Andre rom var det klær og søppel i skapet. Vi hentet housekeeping i gangen som fjernet dette med en gang.
Tredje rom var det blodflekker nederst på laken og dynetrekk. Vi fikk dette skiftet, men antar at dette var samme sengetøy som forrige gjest sov i.
Hotellet har begynt med en grønn ordning om at de ikke rengjør rommet så lenge du bor der. Det er bra. Men etter dag fire spurte jeg resepsjonen om nye håndklær og om de kunne fjerne søppelet på rommet. Resepsjonisten var høflig å sa dette skulle ordnes. Men en plass må det ha vært en kommunikasjonsfeil, for dette skjedde ikke.
Jeg bruker ikke å kreve mye, men rene rom er å foretrekke.