Cecilie N
Triple Room with private bathroom
7.1 km fra Quality Airport Hotel Gardermoen
Se flere hoteller i Gardermoen
Anmeldt 29. oktober 2024

Dette er et veldig godt sted å bo, jeg blir godt tatt i mot i resepsjonen og i restauranten. Alltid hyggelige, smilende, hjelpsomme og gjestfrie ansatte! Jeg har bodd her flere ganger, rommene er fine og det er rent og pent overalt. Og jeg kommer tilbake igjen. Å bo her anbefales!

Takk, Liv-Marit L
Anmeldt 27. oktober 2024 via mobile enheter

Mat og restauranter står ikke i stil til navnet på hotellet. Utrolig industrialisert og alt for liten oppfølging personalet. Alle på bordet måtte rydde selv, fikk aldri spørsmål om vi vill ha påfyll av drikke og det var tomt for varmmat når vi skulle forsyne oss. Så måtte vi vente i 25 min for å få betale.

Romtips: Du finner mange andre hotell på Gardermoen som leverer bedre en dette. Men det er hyggelig betjening i resepsjonen og nært til turområde.
Takk, Trond Inge L
Anmeldt 27. oktober 2024 via mobile enheter

Fikk rom med badekar. Innsjekk gikk raskt selv om det var mye folk på hotellet. Spiste godt i restauranten Social. Hyggelig betjening både i restauranten og i frokosten neste morgen. Godt utvalg i frokostbuffeten. Enkelt å sjekke ut ved avreise.

Takk, Gry Hege O
Anmeldt 18. oktober 2024

Veldig fint hotell 10 min fra Gardemoen. Hyggelig personale som var veldig hjelpsomme. God frokost. Skulle dra tidlig videre med fly, men hotellet hadde early bird frokost så det var ingen problem.
Perfekt med shufflebuss som går rett utenfor til og fra Oslo. Bor gjerne her igjen😊

Takk, For040
Anmeldt 12. oktober 2024

Det var veldig fint og koselig Hotel. De ansatte er veldig hyggelig og dere har veldig god mat. De ansatte hjelpe til vis du trenger noe eller viser deg vis du lure på noe.
Baren var kjempe fint veldig koselig og rolig plass vis du skal bare ta deg en drink.

Takk, Bunyapa T