Vigdis Birgitta V
5,0 av 5 boblerAnmeldt 24. apr. 2024
Dato for oppholdet: april 2024
Best Western Plus Oslo Airport , OwnerBest Western Plus Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. mai 2024
God morgen,

Takk for din tilbakemelding og vennlige ord.
Jeg skal dele dine trivelige kommentarer med resten av teamet da jeg vet det blir satt pris på.
Håper å ha gleden av å ønske deg velkommen tilbake i nærmeste fremtid.

Med vennlig Hilsen
5.5 km fra Best Western Plus Oslo Airport
0.6 km fra Best Western Plus Oslo Airport
Se flere hoteller i Gardermoen
Anmeldt 22. april 2024

Sjekket inn, rommet var rengjort, men møkkete. Fikk bytte rom, samme dårlige rengjøring her. Byttet en gang til, rommet fremstod som bedre, men fortsatt ikke rent. Observerte at personal hadde med barna på jobb, litt backoffice/litt frontoffice.

Dato for oppholdet: april 2024
Takk, Ragni T
Best Western Plus Oslo Airport , Owner på Best Western Plus Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mai 2024

God morgen,

Takk for at du tok deg tiden til å gi oss en tilbakemelding.
Det er leit å se at vi ikke klarte å møte dine forventninger. Jeg har videreformidlet dine kommenetarer til vår Housekeeping Manager for å ta en nærmere titt på hvor vi kan forbedre fremtidige gjesteopplevelser.

Du må gjerne ta direkte kontakt med meg på kayleigh@bwosloairport.com slik at vi kan se nærmere på kommentaren din vedrørende barn på jobb i arbeidstid, da dette ikke er vanlig praksis hos oss.

Anmeldt 10. april 2024

Flott og sentralt hotell. Dessverre mye støv i krokene på rommet. Glemte dessverre å ta bilde av dette, men vaskingen av rommet bærer preg av hastverk. Flott frokost og gode senger veide likevel opp for denne opplevelsen. Bor gjerne her flere ganger.

Takk, KnutErikR2
Best Western Plus Oslo Airport , Owner på Best Western Plus Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. april 2024

God morgen,

Takk for at du tok deg tiden til å gi oss en tilbakemleding.
Det er fint å se du hadde et trivelig opphold hos oss. Jeg skal videreformidle din kommentar vedrørende støvet til vår Housekeeping manager slik at hun får fulgt opp.
Håper vi ses igjen i nærmerste fremtid!

Anmeldt 31. mars 2024

Lett å finne, god plassering i forhold til flyplass bare få minutter med bil. Parkeringsmulighet
og mulighet å lade bil helt topp. God seng. Fint med tidlig frokost.
Veldig liten bad og Luft systemet, spesielt på badet bråker ganske mye!!!

Takk, Hassen S
Best Western Plus Oslo Airport , Owner på Best Western Plus Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. april 2024

God morgen,

Takk for at du tok deg tiden til å score ditt oppholde hos oss.
Fint å se vi kunne møte så mange av dine forventninger.
Jeg skal undersøke bråket og den dårlige luften du nevner med vårt vedlikeholdsteam.
Ha en flott uke!

Anmeldt 21. mars 2024

Jeg var litt uheldig denne natten som jeg skulle overnatte på hotellet - det var musikk nesten hele natten og fikk ikke sove bra. Burde få avslag fra prisen pga dette. Hvis hotell organiserer fest, da vanlig overnattings gjester burde få rom som ikke ligger over fest salen.

• Reisetype: Reiste alene
Takk, KasiaD307
Best Western Plus Oslo Airport , Owner på Best Western Plus Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mars 2024

God morgen,

Takk for at du tok deg tiden til å gi oss en tilbakemelding.
Det er leit å se at vi ikke klarte å møte dine forventninger under oppholdet. Dette er selvfølgelig ikke standarden vi ønsker å reflektere ut mot våre gjester. Jeg skal ta dette videre for å undersøke årsaken til støyet.
Jeg håper du vil gi oss en ny sjangse for å endre inntrykket du sitter igjen med da vi kan så mye bedre enn dette.

Ha en flott uke og god kommende påske!

Anmeldt 18. mars 2024

Trangt bad. Toalettet var plassert på innsiden av dusjveggen og dermed ble både toalett og toalettrull gjennomvåte ved dusjing.

For bestilling av middag ved hotellets restaurant ble man henvist til en QR-kode på nøkkelkortet. Men da denne ble åpnet kom det ikke opp annet enn Error. Mat må man derfor påregne å bestille utenifra, eksempelvis gjennom foodora

Romtips: Ta høyde for at du må bestille mat fra andre steder enn hotellet.
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, Nina B

God morgen,

Takk for din tilbakemelding.
Det ser ut til at det har vært noe miskomunikasjon vedrørende restauranten. Man kan spise direkte i vår restaurant og bestille fra vår al a carte meny. Jeg skal sjekke opp i problemstillingen med QR koden da dette også skal være en løsning for bestilling av mat.

Ha en flott uke og kommende påske!