Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrolig dårlig”

Jamie's Italian Oslo Airport
Vurdert som nr. 10 av 24 Restauranter i Gardermoen
Prisklasse: USD 9 - USD 19
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Dette er det dårligste stedet jeg noen gang har spist mat, vi var 4 stykker, og vi fikk begredelig mat.
Den var smakløs, dårlig. Osv osv

Styr unna

Dato for besøk: juni 2017
1  Takk, totta1974
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JeanettK11, Leder  på Jamie's Italian Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Hei Tor s,

Takk for din tid og anmeldelse.

Dette er absolutt ikke slik vi ønsker at kunder skal oppleve restauranten vår og jeg håper virkelig du fikk sagt ifra om hvordan maten var slik at vi fikk forbedret retten eller kompensert.

Håper du likevel vil komme innom oss igjen på din neste reise slik at vi kan få rettet opp inntrykket av oss.

Med vennlig hilsen management team Jamies Italian Oslo Airport

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (466)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6872 av 466 anmeldelser

Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Bestilte spagetti bolognese. Helt standard kødsovs med god smagsdybde. Perfekt kogt pasta. Kan anbefales.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Niels_Skydfangdyrk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JeanettK11, Leder  på Jamie's Italian Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2018

Hei Niels,

Tusen takk for ditt besøk og din feedback.

Vi gleder oss til å ta deg imot ved ditt neste besøk på Oslo lufthavn.

Med vennlig hilsen management team Jamies Italian Oslo Airport

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Jeg spiste her før en lang flyreise og ble positivt overrasket. Hyggelig og blide ansatte, rask servering (jeg sa jeg hadde litt dårlig tid) og god mat. Jeg spiste en vegetarisk pastarett, porcini, og den var virkelig god! Pastaen var fersk/hjemmelaget og al dente, og sausen smakfull og passe sterk. Her fikk jeg også den beste soyamelk-cappuccinoen jeg har fått noen gang. Det er litt vel dyrt der, men alt er jo dyrt på Gardermoen. Både maten og servicen er den beste jeg noen gang har fått på den flyplassen, så jeg er veldig fornøyd og vet hvor jeg jeg skal spise neste gang jeg må ha et skikkelig måltid på Oslo Lufthavn. Tommel opp!

Dato for besøk: september 2018
Takk, TrinaOslo_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JeanettK11, Leder  på Jamie's Italian Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2018

Hei Trina,

Tusen takk for ditt besøk og din flotte feedback... Den setter vi veldig pris og skal sørge for at kommer til våre ansatte!

Vi gleder oss til å ta deg imot igjen på din neste utenlandsreise.

Med vennlig hilsen management team Jamies Italian Oslo Airport

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2018 via mobile enheter

Var innom dette stedet da vi hadde noen timer før flyet gikk. Trivelig betjening og godt øl, men for noen priser!!! Bestemte oss likevel for å ta et lett måltid der da de reklamerer med blant annet hjemmelaget fersk pasta. Det smakte ikke slik, har fått bedre pasta av å kjøpe på coopen og koke det hjemme. Godt krydret, antagelig for å skjule noe. Anbefales overhodet ikke!

Dato for besøk: september 2018
Takk, 324perm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JeanettK11, Leder  på Jamie's Italian Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2018

Hei Per,

Takk for din tilbakemelding.

Vi lager daglige porsjoner av våre ulike pasta typer, og vi beklager selvsagt om du ikke fikk en opplevelse av dette var ferskt. Krydringen av maten gjør vi etter de direktiver vi har fra Jamies team i England, og håper at denne var god slik du beskriver, men ikke overkrydret.

På tross av dette håper vi du vil legge ditt besøk innom oss ved en senere anledning slik at vi kan rette opp inntrykket ditt.

Med vennlig hilsen management team Jamies Italian Oslo Airport

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Maten var egentlig ok, den verken imponerer eller skuffer. Den er bare helt medium. Det største problemet er betjeningen, ikke ett eneste smil og oppspore. Inntrykket er at arbeidsmiljøet er svært dårlig her. Måten de ansatte snakker til hverandre og det at det ikke finnes glede i noen ansikter er skremmende. Få frem smilet og troen på dere selv, så slutter nok de dårlige anmeldelsene å tikke inn.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, Willy U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JeanettK11, Leder  på Jamie's Italian Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2018

Hei Willy,

Tusen takk for din tid og review. Vi setter pris på alle tilbakemeldinger og spesielt de som kan hjelpe oss å bli bedre.

Vi beklager at du opplevde en slik stemning blandet vårt personale. Dette er absolutt ikke slik vi ønsker at ansatte skal ha det eller at besøkende skal oppfatte arb miljøet vårt. Vi tar til oss dine kommentarer og jobber med dette.

Håper du likevel vil legge besøket innom oss på din neste utenlandsreise slik at vi kan få rettet opp ditt inntrykk.

Med vennlig hilsen management team Jamies Italian Oslo Airport

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jamie's Italian Oslo Airport, så også på

 
Gardermoen, Ullensaker
 

Har du vært i Jamie's Italian Oslo Airport? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din