“Middelmådig restaurant ”
Anmeldelse av Jamie's Italian Oslo Airport - STENGT

Jamie's Italian Oslo Airport
Anmeldt 5. februar 2019 via mobile enheter

Hadde trodd dette skulle bli en opplevelse, men der tok jeg feil. Kjøttet måtte sendes tilbake da der var gjennomstekt, pizza var under middels. Hamburger og carbonara var veldig bra. Fine lokaler og bra service. Fiks maten(spesielt pizza!!) så er dette et hyggelig sted å vente.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, oyvindwh
JeanettK11, Leder  på Jamie's Italian Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2019

Hei oyvindwh,

Takk for din anmeldelse! Vi beklager at vi ikke innfridde dine forventinger til oss.

Håper at du fikk bedre stekt kjøtt som bestilt tilbake, og at du fikk nytt resten av besøket. Du må gjerne gi oss en mer detaljert forklaring på hva som ikke i fridde forventingene når det kommer til pizzaen?

Jeg viderefører din tilbakemelding til kjøkkenteamet på restauranten, og håpe rå få ytterligere kommentar fra deg.

Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 7. januar 2019 via mobile enheter

Besøket var meget dårlig. Vil ikke anbefale denne i det hele tatt. Latterlig dyrt med 84kr pr pizza stykke. Masse produsert og ikke noe spesielt. Hvorfor er det så mye dyrere her enn på andre flyplasser i Norge?

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Guttap
JeanettK11, Leder  på Jamie's Italian Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Kjære guttap,

Takk for din tilbakemelding. Vi skjønner at denne meldingen skal til Jamies Deli på innland, og ikke her du har postet (Jamies Italian på utland).

Håper du likevel vil ta turen innom de establissementer vi har på Gardermoen på din neste reise.

Anmeldt 26. desember 2018 via mobile enheter

Veldig ubehagelig service, fikk dårlig lov å spise ferdig eller drikke opp vinen min før han ryddet alt bort og kom med kortterminalen. Det var masse ledige bord og dem var utsolgt for det meste mat. Kommer aldrig tilbake!!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Sine800003235775558
JeanettK11, Leder  på Jamie's Italian Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. februar 2019

Hei Sine800003235775558,

Takk for din tid og anmeldelse.

Dette er absolutt ikke slik vi ønsker at kunder skal oppleve restauranten vår og vi tar med dette tilbake som feedback til våre ansatte.

Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Maten var ganske dårlig. Hamburger var enkelt og smakte som gammelt kjøtt. Salaten var råtnet. Grillede grønnsaker var kalde. Servitør virket trøtt og uvillig. Skitne bord. Desverre anbefaler jeg ikke. Tapte penger. Bedre å være sulten!!!

Dato for besøk: november 2018
Takk, radecq
JeanettK11, Leder  på Jamie's Italian Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Hei radecq,

Takk for din tid og review, vi beklager virkelig at du har hatt en slik opplevelse hos oss. Dette er absolutt ikke slik vi ønsker at kunder skal oppleve restauranten vår og jeg håper virkelig du fikk sagt ifra om hvordan maten var slik at vi fikk forbedret retten eller kompensert. Vi setter veldig pris på alle tilbakemeldinger som kan hjelpe oss å bli bedre!

Vi tar til oss dine kommentarer og videreformidler dem dit de skal. Håper du likevel vil komme innom oss igjen på din neste reise slik at vi kan få rettet opp inntrykket av oss.

Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Dette er det dårligste stedet jeg noen gang har spist mat, vi var 4 stykker, og vi fikk begredelig mat.
Den var smakløs, dårlig. Osv osv

Styr unna😖

Dato for besøk: juni 2017
2  Takk, totta1974

Hei Tor s,

Takk for din tid og anmeldelse.

Reisende som så på Jamie's Italian Oslo Airport, så også på

Gardermoen, Ullensaker