Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jamie`s Deli, på flyplassen”

Jamie's Italian Oslo Airport
Vurdert som nr. 9 av 24 Restauranter i Gardermoen
Prisklasse: USD 9 - USD 20
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Jamie`s Deli, på flyplassen OSL: en overpriset pizza, men rabatt ved kjøp av to stk.
Utrolig lite fyll/ost på en spesiell pizza deig, som kanskje hadde smakt bedre om den var fersk.
Dessverre litt tørr pizza da den har stått lenge på varmeplaten. Ingen ansatte som vasket bordene i løpet av våre 75 minutter.
Kun dropp inn her fordi andre steder var fullt.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Supedad_from_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (466)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 466 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Dyrt og dårlig.
Skjønner at det skal være litt dyrere på flyplasser. Men når du får pizza som ligger på varmeplate og en liten dårlig øl, for kr 257 så syns jeg det er helt på tryne. I tillegg så må du spørre om det er åpen for damen kunne jo ikke si verken heil eller velkommen. Hun holdt på å vaske gulvet. Håper eg greier å unngå denne greien.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, tomsV6378LW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JeanettK11, Avdelingsleder på Jamie's Italian Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2020

Hei tomsV6378LW,

Takk for din anmeldelse,dog tror jeg du har lagt dette til på feil serveringssted? Vi, jamies Italian på utland har vært koronastengt siden 13/3, og er fortsatt ikke åpne.

Det kan hende du heller har vært på jamies deli, som ligger på innland? Svar oss gjerne i denne tråden så skal vi sende tilbakemeldingen til riktig instans. Ha en god sommer, og besøk oss gjerne når du skal reise utenlands.

Mvh management team, jamies Italian, Oslo lufthavn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Når du skal spise og drikke på en flyplass er du bundet til dem som har inngått en dyr kontrakt med Avinor. Da blir prisene høye og kundenes behov eller ønsker mindre viktig. Ta eksempelet når det gjelder drikke. Hvilke andre utsalgssteder kan begrense utvalget av drikke til kun en leverandør så til de grader. Jeg velger heller et annet sted når de må påtvinge meg å drikke Pepsi max.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, trygvet2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JeanettK11, Daglig leder på Jamie's Italian Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2020

Hei Trygve,

Takk for din anmeldelse,dog tror jeg du har lagt dette til på feil serveringssted? Vi, jamies Italian på utland har vært koronastengt siden 13/3, og er fortsatt ikke åpne.

Det kan hende du heller har vært på jamies deli, som ligger på innland? Svar oss gjerne i denne tråden så skal vi sende tilbakemeldingen til riktig instans. Ha en god sommer, og besøk oss gjerne når du skal reise utenlands.

Mvh management team, jamies Italian, Oslo lufthavn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2020 via mobile enheter

Elendig service og maten de rekla,erte med tok en halv time å få bestilt. Hamburgeren var ihjelstekt og prisen stod ikke i forhold til maten.
Aldri mer.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, benteelinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. februar 2020

Gardermoen flyplass og Jamie Oliver's restaurant kjede er ingen av delene noe jeg forbinder med god mat. Men dagens bar middag på Jamie's gjorde mine fordommer grundig til skamme. Jeg bestilte crispy squid og crunchy italian nachos fra bar menyen, begge smakte veldig godt og med bra presentasjon. Særlig de italienske nachos var en hyggelig overraskelse. Har aldri smakt friterte oste ravioli før, og dyppet i den passe spicy arrabiata sausen var det virkelig overraskende godt. Legg til veldig hyggelig service og beliggenhet i en rolig del av flyplassen og du har et godt alternativ for litt mat på veien. Jamie, her synes jeg du har truffet bra

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, bjovest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jamie's Italian Oslo Airport, så også på

 
Gardermoen, Ullensaker
 

Har du vært i Jamie's Italian Oslo Airport? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din