“Kokkene til creds”

Jamie's Italian Oslo Airport
Vurdert som nr. 14 av 27 Restauranter i Gardermoen
Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

Jeg og ei venninne var innom på tur her. Veldig koselig Resturant. Eneste bra var kjøkkenet. Servitørene hadde utrolig dårlig kommunikasjon, samtidig som at de kranglet rett ved oss. det var to servitører som kranglet bak der vi satt, vil råde dere om å ta det i bakrommet. Ellers vil vi skryte masse til kokkene, 10/10 til dem! Kommer gjerne igjen likevel!

Takk, Jhn001

Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

Vi elsker Jamies Italian og har spist nydelig mat her tidligere, men denne restauranten stenger når den vil og klarer hverken å videreformidle Jamies idé eller kvalitet. Vi drar hit hver gang vi er på gjennomfart, men de tre siste gangene har vi fått beskjed om at de stenger trass i at det er 2 timer til stengetid. Kjipt for Jamie at denne restauranten ikke har gode drivere.

Takk, lisamW5974ND
Anmeldt 9. april 2022 via mobile enheter

Dette var primitive greier. Mange gatekjøkken gjør det bedre. Rydding av bord må nan selv gjøre. Så dette sjemmer ut Jaimie Oliver.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, Ole Martin R
Anmeldt 30. desember 2021 via mobile enheter

Kjøpte en Panini/Baguette med ost/skinke som varmes.

Fascinerende når osten ikke smelter da den er så gammel.

Flaut å bære Jamie sitt navn.

Dato for besøk: desember 2021
Takk, torev865
Anmeldt 29. desember 2021 via mobile enheter

Dyr, dårlig kafe med elendig service utenfor disken. Jeg skjønner ikke hvorfor Jaimie Oliver låner ut navnet sitt til noe slikt.

Dato for besøk: desember 2021
Takk, Ole Martin R

Reisende som så på Jamie's Italian Oslo Airport, så også på

Gardermoen, Ullensaker

Har du vært i Jamie's Italian Oslo Airport? Del dine erfaringer!