“Anbefales ikke”
Anmeldelse av Jamie's Italian Oslo Airport - STENGT

Jamie's Italian Oslo Airport
Anmeldt 21. juni 2024 via mobile enheter

Ikke greit, dårlig service. Anbefaler ikke plassen. Lite folk men ble uansett 15 min venting for å få bord. Så 20 min i en kø med 4 stk.. Mye folk på jobb.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, rolleifc

Anmeldt 20. juni 2024 via mobile enheter

God pizza, hyggelig stevning og helt grei flyplass restaurant. Personalet kan derimot smile mer i møte med kundene. 😀😃😀

Dato for besøk: juni 2024
Takk, allied f
Anmeldt 28. mai 2024

Restaurant rett ved utgangen fra utenlandsterminal mot innlandet. Hyggelig bemøtende, gundig informert om WC, lademuligheter , bordnummer og hvor man bestiller/ betaler. Var kort tid til kjøkkenet stengte og vi ble informert om det med en gang slik at vi rakk å bestille både mat og drikke. Pizzaen med parmaskinke var god, pizz med kylling og pesto var ok. Gode oliven med rød pesto/tapenade.
Alt i alt en hyggelig opplevelse med meget hyggelig service. Lokalene er ok, ganske standard flyplasslounge, rene toaletter. Lite folk akkurat da - rett før stengetid

Takk, Sakari A
Anmeldt 18. mai 2024

Utsatte åpningstiden med 30min etter vi allerede hadde ventet på at de skulle åpne i nesten en time. Vanvittig dårlig kundeservice da de ansatte bare satt i baren og fremstod som de hadde private samtaler.

1  Takk, Selma S
Anmeldt 11. mai 2024

Bra mat, elendig service. Bestilte 2 pizzaer og en 0,6 øl pluss vann. Fikk beskjed om å komme tilbake seinere om jeg skulle ha vann. Grunnen var visstnok at de ikke hadde tid til å servere vann😤 Daggy

1  Takk, dagerikdaggyl

Reisende som så på Jamie's Italian Oslo Airport, så også på