Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kald, tørr og gammel kanelsnurr”

Jamie's Deli Oslo Airport
Vurdert som nr. 4 av 4 Smått og godt i Gardermoen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Beklageligvis for dårlig Jamie!!!! Skjerp dere!

Burde holde høyere kvalitet på maten. Den var tørr, kald og kjentes gammel.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Q9664QZallanm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (114)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2529 av 114 anmeldelser

Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Ble servert kald pasta. Forsøkte å klage, men ble bestemt avvist av miss duckface.

Pizzaen så bra ut når jeg kom, men den ble fjernet da de hadde glemt å skru på varmen.

Hit var jeg kommet i min anmeldelse, da damen bak kassen plutselig ombestemt seg!!! Kunne få pengene tilbake, men jeg valgte et stykke pizza. Smaken var fin nok og pizzaen var varm!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Tom M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Kjøpte noen pizzastykker i vente på flyet. De har mye sitteplass og det er bra. Men maten var helt smakløs desverre.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, DanI1622
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Ikke la deg lure av kvalitetsimaget og fokuset på sunn kvalitetsmat, dette er fasfood av verste sort. Jeg bestillte laks, liten salat og en smoothie til 208kr og fikk bare alt i hånda i kassa og henvist til å hente eget plastservise. Maten blir servert i billige ikkefunksjonelle papptallerkner. Føles som om man spiser på en rasteplass. Salaten var vannete og smakløs og det lille laksestykket jeg fikk er noe av den tørreste og smakløse fisken jeg har spist i hele mitt liv. Tydelig at laksestykkene har lagt under varmelampa dagen lang. Smoothien var god, men hvor mye cred skal man gi for å blande sammen frukt? Styr unna, bedre å kjøpe pølse på kiosken. Jeg var ikke i nærheten av mett etter dette måltidet.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 20oleandreass
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Pregløs salat og smakløs pizza. Tydelig at det ikke bare er jeg som opplever dette - gjøres det noe?? Hva ville Jamie ha sagt? Scoren på spisesteder på Gardermoen er trist lesing; generelt dyrt og dårlig. Kanskje noen konkurrenter ville ha skapt noe...?

Dato for besøk: august 2018
Takk, Anita W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Oda Elisabeth W, Guest Relations Manager på Jamie's Deli Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2018

Hei Anita W,

Vi beklager at din opplevelse av Jamie's Deli - domestic terminal ikke stod til forventningene. Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, jeg vil videreføre din tilbakemelding.

Vennlig hilsen
Oda

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jamie's Deli Oslo Airport, så også på

 
 

Har du vært i Jamie's Deli Oslo Airport? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din